Werkvoorbereider Bouw

40 uur per week 

Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zijn we op zoek naar een nauwkeurige en enthousiaste werkvoorbereider.

Als bouwkundig werkvoorbereider zorg je voor de technische en organisatorische voorbereiding van procesmatig ingestoken projecten. Samen met de uitvoerder en projectleider vorm je de kern van het projectteam. In overleg met onze strategische partners bepaal je de meest effectieve en efficiënte werkmethode. We zoeken een gedreven, ervaren werkvoorbereider die samen met zijn team streeft naar verbetering en vernieuwing. Daarbij is BIM het instrument welke je helpt om de doelen te halen.

Je bent verantwoordelijk voor:

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de gehele werkvoorbereiding van bouwprojecten. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met collega’s uit het voorbereidings- en uitvoeringstraject. Als werkvoorbereider controleer en toets je de werk- en productietekeningen. Je muteert en bewaakt de werkbegrotingen en maakt werk- en leveringsschema’s. Bij voorkeur doe je dit door het draaien van ‘clashes’ in BIM. Daarnaast vraag je de offertes aan ten behoeve van de inkoopvoorbereiding en beoordeel je deze.

Wat vragen wij:

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding Bouwkunde en tenminste 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie bij een aannemer;
  • Je bent organisatorisch sterk, werkt planmatig en gestructureerd, en hebt overzicht;
  • Je hebt een gedegen bouwtechnische kennis en bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen hierin.
  • Verder heb je een enthousiaste en klantgerichte houding en ben je in staat zowel in teamverband als zelfstandig te werken.

Wat bieden wij:

Janssen de Jong Bouw Oost B.V. biedt naast een collegiale werkomgeving ook nog uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je ontvangt natuurlijk een goed salaris, passend bij je werkervaring en functie. Daarnaast krijgen onze medewerkers alle ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling en hanteren wij de CAO Bouw en Infra.

Janssen de Jong Bouw Oost is actief in de Woningbouw, Utiliteitsbouw, Renovatie en Onderhoud en maakt onderdeel uit van Janssen de Jong Groep. We vertellen je daar graag meer over in een persoonlijk gesprek!

Solliciteren?

Interesse in deze uitdagende functie? Stuur dan je motivatie en CV naar: l.lansink@bouw.jajo.com.
Wil je meer weten over deze vacature of over Janssen de Jong Bouw? Voor het inwinnen van inhoudelijke informatie kun je terecht bij Leonie Lansink, HR adviseur (tel 06 – 1253 3649).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Wij werken niet met recruiters voor de invulling van deze vacature. Aan het toezenden van eventuele C.V’s door recruiters kunnen geen rechten worden ontleend.

Deze website maakt gebruik van cookies om de werking en beleving te optimaliseren.  meer informatie