Voorman

Heb jij ervaring als timmerman en wil je graag doorgroeien naar een rol van voorman? Of ben je momenteel al aan de slag als voorman en zoek je een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij een leuke baan voor je!

 

 

Waarom zou je voor ons moeten kiezen?

Als ervaren timmerman of voorman weet jij natuurlijk als geen ander hoe je werkdag eruit ziet op de bouwplaats. Dit zal bij ons niet heel anders zijn. Maar bij ons werk je wel met hele leuke collega’s om je heen. In het werk lopen we voorop met de nieuwste ontwikkelingen in de bouw, zoals 3D BIM modellen, iPad’s voor kwaliteitscontroles en modulair bouwen. We vinden het belangrijk dat jij je werk goed kan doen. Je krijgt daarom goed gereedschap, nette werkkleding en alle PBM’s zijn aanwezig. Veilig staat bij ons voorop!

“Eigenlijk ben ik de ogen en de oren van de uitvoerder op de bouwplaats.”

Marcel Pennings (voorman) en Erik Killaars (voorman/timmerman) vertellen over hun werk bij Janssen de Jong Bouw. Klik hier voor het hele interview.

 

Wie zijn wij?

Janssen de Jong Bouw is een gespecialiseerd bouwbedrijf met een rijke historie. Wij denken en bouwen vanuit het credo en de gedachte ‘Let’s build happiness’. Dit betekent dat wij bij Janssen de Jong Bouw woningen realiseren waar bewoners zich thuis voelen én gelukkig zijn. Ook onze eigen medewerkers willen we gelukkig zien: we bieden ruimte om te groeien en je verder te ontwikkelen en een informele, gemoedelijke sfeer. Kwaliteit, collegialiteit en samenwerking staan bij ons hoog in het vaandel. We vertellen je daar graag meer over in een persoonlijk gesprek!

Wij voeren diverse grondgebonden en gestapelde woningbouwprojecten uit (tussen de 5 – 40 mln.) die zich voornamelijk in Noord-Brabant en Noord-Limburg bevinden (regio Eindhoven – ’s-Hertogenbosch en Roermond). Dit zorgt ervoor dat je veel afwisselende bouwprojecten doorloopt. Ons kantoor bevindt zich in Son en Breugel.

 

Wat bieden wij:

• een uitdagende functie bij een middelgrote bouwonderneming die dynamisch is en waar de lijnen kort zijn;
• doorgroeimogelijkheden door middel van opleiding en begeleiding;
• de organisatie voelt klein, ondanks dat wij onder een groot en stabiel moederbedrijf vallen;
• goede arbeidsvoorwaarden conform CAO Bouw en Infra;
• werktelefoon en werkkleding wordt tot in de puntjes verzorgd;
• een informele sfeer waardoor je je snel thuis voelt;
• geen beoordelingsgesprekken meer, maar alleen gesprekken om jouw talent verder te ontwikkelen;
• leuke activiteiten om de samenwerking en gezondheid van onze medewerkers te vergroten, zoals gratis een voedingscoach, sportdagen, gezellige borrels, bbq’s, etc.;
• een leuke personeelsvereniging die je het gehele jaar door verrast met leuke activiteiten.

Nieuwsgierig?

Heb je interesse in deze functie? Wij doorlopen geen ingewikkeld traject met CV’s en verschillende gesprekken. We bespreken jouw kwaliteiten gewoon bij een kop koffie. Vul via onderstaande link je gegevens in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!

 

 

 

 

Jouw HR aanspreekpunt

Debbie de Bresser

Debbie de Bresser

HR-adviseur

 

Meer informatie over Janssen de Jong Bouw

Janssen de Jong Bouw maakt deel uit van JAJO. JAJO behoort tot de top 15 van bouwbedrijven in Nederland en heeft ook vestigingen in het Caribisch gebied en Polen. De dochterondernemingen van JAJO werken zelfstandig zodat het persoonlijke en informele karakter behouden blijft. Met elkaar delen we kennis en ervaring in de gehele vastgoedcyclus: ontwikkelen, bouwen, onderhouden, herstellen en oogsten. We zijn altijd op zoek naar specialisten die hun vak verstaan of mensen die het vak nog willen leren. Naar mensen die leergierig zijn en het elke dag een beetje beter willen doen. Die net als wij een bijdrage willen leveren aan een betere en duurzame wereld voor onszelf, onze kinderen en kleinkinderen.