Normaal gesproken is een bouwplaats een afgesloten terrein. Maar met een Dag van de Bouw, een kijkmiddag, een hoogste puntviering én een ondertekening in één week, was de bouwplaats van Nieuwe Morgen fase 1 in Geerpark te Vlijmen even ‘the place to be’.

Een gezellige mix aan bezoekers tijdens de Dag van de Bouw

Op zaterdag 17 juni was het de Dag van de Bouw, dé dag waarop bouwplaatsen in Nederland geopend worden voor het publiek. Ook de bouwplaats van Nieuwe Morgen fase 1 was geopend. Hier bouwt Geerpark BV momenteel 38 koop- en 37 huurwoningen. De opengestelde bouwplaats trok een gezellige mix aan bezoekers: van toekomstige bewoners van fase 1, belangstellenden voor een woning in fase 2 tot buurtbewoners en kleine ‘Bob de Bouwers’. In Morgenland in het park kon men nog terecht voor een lekkere drankje, popcorn en spelletjes en stonden de makelaars met verkoopinformatie van Nieuwe Morgen fase 2.

Kijkmiddag voor toekomstige bewoners 38 koopwoningen

Een paar dagen later waren de toekomstige bewoners van Nieuwe Morgen fase 1 aan de beurt. Voor de eigenaren van de 38 koopwoningen had het bouwteam een eigen kijkmiddag georganiseerd. Na een update over de bouw, de nodige veiligheidsmiddelen en een waarschuwing voor de naderende stortbui was het tijd om de woning te bekijken. Bij diverse woningen waren de kap en trappen al gemonteerd dus kon men al echt goed een voorstelling van de woning maken. Voor een aantal kopers is nog even geduld tot september nodig, dan zijn alle woningen voorzien van kap en trap en staat het volgende kijkmoment gepland, hopelijk dan zonder een fikse stortbui.

Hoogste puntviering 37 huurwoningen

Op donderdag 22 juni werden alle aanwezige bouwmedewerkers van Janssen de Jong Bouw Zuid en haar partners door Woonveste in het zonnetje gezet tijdens de hoogste puntviering. Samen met Sanne Donker, directeur Janssen de Jong Bouw Zuid, hees directeurbestuurder Eric van den Einden van Woonveste de vlag bij één van de huurwoningen. Als dank voor de prettige samenwerking had Woonveste een frietkar besteld en werd iedereen van een lekkere lunch voorzien. Uitvoerder Tony van Riel ontving een cheque voor de personeelsvereniging van Janssen de Jong Bouw Zuid zodat er op een later moment met alle werknemers op geproost kan worden.

Ondertekening overeenkomst Nieuwe Morgen fase 2

De hoogst puntviering was meteen een mooie gelegenheid om de design and build overeenkomst te tekenen voor de volgende fase, Nieuwe Morgen fase 2. Geerpark BV zal hier 6 huurwoningen voor Woonveste en 42 koopwoningen realiseren. Met het zetten van de handtekening door Eric van den Einden namens Woonveste en Ivo van der Mark namens Janssen de Jong Projectontwikkeling, start de realisatie van de laatste fase van Geerpark. Hiermee komt ook het einde in zicht van een jarenlange en heel fijne samenwerking waarbij Hendriks Coppelmans en Janssen de Jong Projectontwikkeling flink wat huurwoningen in Geerpark Vlijmen hebben mogen realiseren.

Nieuwe Morgen is een project van Geerpark BV (een samenwerkingsverband van Janssen de Jong Projectontwikkeling & Hendriks Coppelmans Ontwikkeling). Voor meer informatie over de koopwoningen van Nieuwe Morgen fase 2, klik hier.