Janssen de Jong Bouw is onlangs gestart met de bouw van een bedrijfsverzamelgebouw met 13 units in Elst (nabij Arnhem). Het betreft multifunctionele units met een flexibele indeling en een moderne, eigentijdse uitstraling, afgewerkt met onderhoudsvriendelijke materialen. De units zijn zo in trek, dat onderzocht wordt of het naastgelegen bouwkavel ook ontwikkeld kan worden voor hetzelfde doeleinde.

De units en het bedrijfsverzamelgebouw in fase 1 zijn ontwikkeld door Janssen de Jong Projectontwikkeling, in nauwe samenwerking met DK Makelaars. “Alle 13 units waren zeer snel verkocht. Dat is voor bedrijfsunits erg uniek! Er zijn tevens gegadigden die we teleur hebben moeten stellen. Daarom gaan we in overleg met DK Makelaars bekijken of er een fase 2 mogelijk is”, vertelt Michiel Schaafsma, Projectmanager Janssen de Jong Projectontwikkeling.

Medio juni opgeleverd
Komende week worden de eerste funderingsstroken gestort van de units in fase 1. In de derde week van het nieuwe jaar zal de staalconstructie overeind worden gezet. Als de bouw volgens schema blijft verlopen, worden de units medio juni 2020 opgeleverd.

Mis niets!
Voor meer informatie over het project kunt u kijken op www.bedrijfsunits-elst.nl. U kunt zich hier tevens inschrijven voor de digitale nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen rondom dit project. Of neem contact op met Tanja van Buiten, Projectmanager Janssen de Jong Projectontwikkeling, bereikbaar via e-mail t.vanbuiten@jajo.com of telefoonnummer 06-13166141.

Over Janssen de Jong
Janssen de Jong Bouw bouwt, verbouwt, ontwikkelt en onderhoudt vanuit de visie dat we samen met de opdrachtgever de beste oplossing willen realiseren voor de gebruiker. Vanaf de start van een project houden we rekening met het dagelijks beheer, de exploitatie en architectuur. We nemen de verantwoordelijkheid voor het gehele ontwerp- en bouwproces.

Zusje Janssen de Jong Projectontwikkeling is specialist op het gebied van bedrijfsverzamelgebouwen voor ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf. Onze bedrijfsverzamelgebouwen zijn sterk in trek bij kleine zelfstandigen en jonge ondernemers die vanuit huis werken, maar kantoorruimte of opslag buitenshuis zoeken. We creëren inspirerende werkplekken. Vaak op zichtlocaties, maar altijd met een goede bereikbaarheid met de auto of het openbaar vervoer. Huur of koop. Interessant voor ondernemer en beleggers.