Uitvoeringsstage HBO Bouwkunde 3e of 4e jaar

Studiejaar 2018 / 2019

Voor een groot scholenbouwproject in Wezep zijn we op zoek naar een stagiair in de Uitvoering.

Begin september 2019 starten we met de bouw van het integraal Kindcentrum Zuidwest in Wezep. In dit gebouw komen straks 2 basisscholen een SKO, en een aanbieder van kinderopvang voor kinderen van 0 – 4 jaar en/of buitenschoolse opvang aan kinderen van 4 – 13 jaar.

We zijn op zoek naar een leergierige, gemotiveerde en vooral enthousiaste student met een hands-on mentaliteit die wil investeren in de eigen toekomst en op uitvoeringsniveau wil bijdragen aan de bouw van dit mooie project.

Als stagiair(e) bij Janssen de Jong Bouw Oost zal je onder vakkundige begeleiding een belangrijke bijdrage gaan leveren aan activiteiten onder andere in het kader van:

  • Ondersteuning in de uitvoering;
  • Bewaken en bijhouden van (deel-)planningen in de uitvoering;
  • Ondersteuning in het bijhouden van de kwaliteitsborging van het project, met de laatste technieken.

Bovenstaande opsomming is slechts een deel van de mogelijke activiteiten. In goed overleg kan het activiteiten pakket zodanig worden aangepast dat deze voldoet aan je persoonlijke wensen, opleidingseisen en ook voor ons van toegevoegde waarde is.

Wij bieden

  • Een veelzijdige, leerzame stageperiode met een uitdagende opdracht, waarbij je zelf je persoonlijke wensen kunt aangeven;
  • Samenwerking met ambitieuze collega’s;
  • Marktconforme stagevergoeding;
  • Na de stageperiode bestaat er de mogelijkheid op een traineeship of een dienstverband.

Solliciteren?

Jouw motivatie met CV kun je richten aan l.lansink@bouw.jajo.com Voor inhoudelijke vragen over deze uitdagende uitvoeringsstage kun je terecht bij Maarten Altena (Projectleider) op telefoonnummer 088 – 355 97 00

Deze website maakt gebruik van cookies om de werking en beleving te optimaliseren.  meer informatie