Timmerman

Locatie: Hengelo
Dienstverband: 40 uur per week

Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden in de zijn we op zoek naar een allround timmerman.

Als allround timmerman bij Janssen de Jong Bouw houd je je bezig met alle voorkomende stel- en timmerwerkzaamheden vanaf het begin tot het einde van de bouw. Je werkt aan nieuwbouwprojecten zoals utiliteitsbouw en woningbouw. Jij bent zelfstandig en nauwkeurig en door jouw goede communicatie en positieve werkhouding zorg jij voor een goede samenwerking met opdrachtgevers, collega’s, en onderaannemers.

Janssen de Jong Bouw combineert de kracht van klein en het voordeel van groot. De organisatie is compact: opdrachtgevers zitten altijd met de mensen aan tafel die direct verantwoordelijk zijn voor het project. Zo kunnen we snel beslissingen nemen en heel flexibel te werk gaan. De medewerkers van Janssen de Jong Bouw denken mee in oplossingen, niet alleen tijdens de voorbereiding- en de bouwfase, maar ook gedurende de gebruiksfase. Daarbij draagt iedereen binnen de organisatie verantwoordelijkheid voor zijn of haar werk. Het ondernemerschap wordt overal in de organisatie gestimuleerd.

Wat vragen wij:

  • Afgeronde Timmeropleiding;
  • Ervaring in de nieuwbouw en/of onderhoud- en renovatiewerk;
  • Je werkt graag in teamverband en bent een collegiale werknemer. Als het werk er om vraagt, kun je ook zelfstandig werken;
  • Positieve en enthousiaste instelling;
  • Rijbewijs B. (i.o.v. kan een werkbus ter beschikking worden gesteld).

Wat bieden wij:

  • Een prettige werksfeer in een informeel bedrijf;
  • Groeimogelijkheden om jouw talent verder te ontwikkelen;
  • Een aanstelling met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (conform CAO Bouw en Infra).

Solliciteren?

Interesse in deze uitdagende functie? Stuur dan je motivatie en CV naar: l.lansink@bouw.jajo.com.
Wil je meer weten over deze vacature of over Janssen de Jong Bouw? Voor het inwinnen van inhoudelijke informatie kun je terecht bij Leonie Lansink, HR adviseur (tel 06 – 1253 3649).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Wij werken niet met recruiters voor de invulling van deze vacature. Aan het toezenden van eventuele C.V’s door recruiters kunnen geen rechten worden ontleend.

Deze website maakt gebruik van cookies om de werking en beleving te optimaliseren.  meer informatie