Janssen de Jong Groep en Van Zanten Vlaardingen slaan per 5 juli 2021 de handen ineen. Zij gaan een strategische samenwerking met elkaar aan waarmee de continuïteit van Van Zanten gewaarborgd blijft en Janssen de Jong Groep haar positie in de regio Rotterdam versterkt.

Sterke reputatie
Van Zanten Vlaardingen is actief op het gebied van projectontwikkeling, bouw en onderhoud. Het bedrijf werkt voornamelijk aan projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Tot haar klantenkring behoren onder meer woningbouwstichtingen, de overheid, het bedrijfsleven en particulieren. Ivo van der Mark, CEO van Janssen de Jong Groep: “Van Zanten beschikt over een lange geschiedenis, een goede reputatie en heeft regionaal een sterke naam. Het dienstenpakket dat zij biedt, haar innovatieve karakter en de geografische dekking sluiten goed aan bij Janssen de Jong Groep.” Louis Camps, Algemeen Directeur Cluster Wonen van Janssen de Jong Groep: “De 50 betrokken en vakbekwame medewerkers van Van Zanten vormen een waardevolle aanvulling voor ons Cluster.”

Vijfde generatie
Algemeen Directeur Arnold van Zanten: “Van Zanten Vlaardingen bestaat dit jaar 150 jaar. Sinds het ontstaan in 1871 is de leiding in handen van onze familie, momenteel de vijfde generatie. Wij hebben zorgvuldig gezocht naar een partner waarmee wij de continuïteit van Van Zanten kunnen waarborgen. Deze hebben we gevonden in Janssen de Jong Groep. Zij zijn van oorsprong ook een familiebedrijf, bestaan dit jaar 80 jaar en beschikken nog steeds over het voor ons zo kenmerkende familiegevoel. Net als bij Van Zanten staan bij Janssen de Jong Groep de medewerkers centraal.”

Groeikansen
Mede eigenaar en directeur Van Zanten Bouw René Hilarius vult aan: “Janssen de Jong Groep is een financieel sterke organisatie wat ons kansen biedt om verder te groeien. Met haar 1.000 medewerkers is Janssen de Jong Groep een grote organisatie, maar haar clusterstructuur waarbij steeds met maximaal 100 collega’s per vestiging wordt gewerkt, zorgt ervoor dat de organisatie wendbaar blijft en het persoonlijke en informele karakter gewaarborgd is. Dit sluit perfect aan op de persoonlijke aanpak van Van Zanten.”

Kansen
Ook Adjunct Directeur Mike van Zanten is erg positief over deze strategische samenwerking. “Onze continuïteit blijft gewaarborgd en voor onze medewerkers verandert er feitelijk weinig. Van Zanten Vlaardingen behoudt haar eigen naam, maar kan door deze strategische samenwerking nog beter inspelen op klantvragen. We kunnen profiteren van het netwerk en de kennis van de verschillende dochterondernemingen van Janssen de Jong Groep. Daarnaast biedt de grootte van de groep ons kansen om ook op ander type projecten in te schrijven.”

Meer informatie:
Lees meer over Janssen de Jong Groep en Van Zanten Vlaardingen.