In Rosmalen is Janssen de Jong Bouw gestart met de bouw van Hartje de Lanen. Hartje de Lanen wordt een mooie groene woonbuurt in de wijk de Groote Wielen, ten oosten van ‘s-Hertogenbosch. In het plan komen 20 levensloopbestendige woningen welke modern en ruim zijn opgezet.

De bijzondere ligging tussen het groen en het water was een inspiratiebron voor het project. Het project ligt letterlijk in het hart van het wijkdeel De Lanen. Behalve de natuurlijke omgeving heb je hier alle dagelijkse voorzieningen bij de hand, zoals de grote winkels, een gezondheidscentrum, scholen en kinderdagverblijven en op een steenworp afstand van ’s-Hertogenbosch.

Kenmerkend in het ontwerp van de 20 levensloopbestendige woningen is het gevarieerde straatbeeld met verschillende kleuren gevelsteen, houten gevelbekleding en moderne accenten in de dakkapellen. De woningen zijn gasloos, duurzaam en comfortabel. Kopers hadden de keuze uit een ruime tweekapper of een royale vrijstaand geschakelde woning. Wonen, slapen, koken, eten en douchen is allemaal mogelijk op de begane grond. Boven komt een vrij indeelbare verdieping.