We zijn begonnen! Op maandag 26 oktober ging in Horst de schop in de grond voor de bouw van de Afhang Fase 4. Fase 4 bestaat uit 34 grondgebonden woningen, bestaande uit onder andere eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen en levensloopbestendige woningen.

Nadat op 8 april 2020 de (online) verkoop van Fase 4 was gestart, is inmiddels begonnen met de bouwwerkzaamheden. Fase 4 is gelegen tussen fase 1 en 3. Inmiddels zijn alle 34 woningen verkocht. Het project is een ontwikkeling van Zuidgrond B.V., een samenwerking tussen BPD en Janssen de Jong Projectontwikkeling.

Martijn van der Linden (Projectmanager Janssen de Jong Bouw): “Wij als projectteam werken al een behoorlijke tijd aan dit mooie project en zijn blij dat we na alle voorbereidingen nu van start zijn gegaan. We gaan er vanuit dat we de goede lijn van de voorbereidingen door kunnen zetten naar de uitvoering en zodoende dit project tot volle tevredenheid van al onze kopers realiseren!”

De Afhang

De Afhang wordt gerealiseerd aan de westzijde van Horst, tussen Horst en Meterik. Kenmerkend voor ‘de Afhang’ is dat de nieuwe bebouwing aansluit bij de bestaande bebouwing met een voor Horst herkenbare architectuur.

Het ‘groen wonen’ in de Afhang is op mooie wijze gecombineerd met de landelijke sfeer en de architectuur van Horst zelf. Het groene karakter, de 30-km zones en de verschillende speelvoorzieningen maken de wijk landelijk en bijzonder kindvriendelijk waar iedereen zich snel thuis zal voelen!