Stagiair HBO Bedrijfseconomie of Accountancy

Volg je momenteel een HBO Bedrijfseconomie of Accountancy en ben je op zoek naar een interessante meewerkstage, heb je affiniteit met de bouwwereld, en vind je het leuk om processen in kaart te brengen en praktische verbetervoorstellen te maken? Dan hebben wij een interessante stageplek voor je!

Wie zijn wij?

Janssen de Jong Groep behoort tot de landelijke top van bouwbedrijven. Wij ontwikkelen, bouwen, renoveren, restaureren en verzorgen het onderhoud voor bedrijven, particulieren en overheden. Met dochterondernemingen in Nederland, de Carribean en Polen vertegenwoordigen wij ons zowel nationaal als internationaal. Synergie is een belangrijk sleutelwoord hierbij. Samen realiseren wij de mooiste projecten.

Janssen de Jong Groep bestaat uit drie verschillende clusters; Projectontwikkeling & Bouw, Bedrijfshuisvesting en Caribbean. Voor het cluster Projectontwikkeling & Bouw, met een kantoor in Son en Breugel, zoeken wij met ingang van september 2019 een stagiair.

 Wat ga je doen als stagiair?

Voor het cluster Projectontwikkeling & Bouw zoeken wij een enthousiaste student die zijn of haar tanden wil zetten in het vastleggen van de processen voor onze bouwbedrijven op het gebied van administratieve organisatie en interne controle (AO/IC). Wij hebben recent al onderzoek uitgevoerd naar alle processen, zoals inkoop, verkoop en projectbeheer. De eerste voorbereiding is dus al gedaan. Je gaat als stagiaire de uitkomsten van dit onderzoek analyseren en beoordelen, om zo tot verbetervoorstellen te komen die jij vastlegt in praktische procedures. Een stage waarbij je veel vrijheid en verantwoordelijkheid hebt. Je hebt regelmatig overleg met onze controllers op de verschillende vestigingen. De controller van Janssen de Jong Bouw Zuid in Son en Breugel begeleidt je tijdens je stage.

Jij bent:

  • een enthousiaste student die een HBO Bedrijfseconomie of Accountancy volgt;
  • zelfstandig;
  • nauwkeurig;
  • analytisch sterk;
  • en natuurlijk leergierig.

 Wij bieden jou:

  • een uitdagende en interessante stage bij een toonaangevend bouwbedrijf;
  • veel vrijheid, maar ook goede ondersteuning tijdens je stage;
  • een stagevergoeding van € 400,- bruto per maand.

 Solliciteren:

Sollicitaties ontvangen wij graag via mail op: sollicitaties@bouw.jajo.com. Voor het inwinnen van inhoudelijke informatie kun je terecht bij de Johan Engels, Controller (tel 088- 355 94 73).