Janssen de Jong Bouw Zuid heeft haar commerciële team uitgebreid. Per 13 januari 2020 is Sanne Donker aangetreden als Commercieel Manager. Sanne maakt tevens onderdeel uit van het MT van Janssen de Jong Bouw Zuid.

Louis Camps, Algemeen Directeur Janssen de Jong Bouw Zuid, zegt hierover: “We vinden het belangrijk om jong talent aan boord te hebben met vernieuwende inzichten, zodat we in kunnen spelen op de veranderingen in de branche. Bovendien sluit het profiel van Sanne goed aan bij waar wij als bedrijf voor staan.”

Sanne heeft ervaring opgedaan in een vergelijkbare rol bij een ander bouwbedrijf. “Mijn hart ligt bij de bouwbranche en de visie van Janssen de Jong Bouw spreekt me enorm aan. De wensen en behoeften van de klant centraal stellen, dat past bij mijn visie. De passie en de drive die zowel directie als medewerkers van Janssen de Jong Bouw Zuid hebben om écht voor de klant te gaan, is uniek. Hier wil ik vanuit mijn nieuwe rol graag een bijdrage aan leveren. Ik kijk er erg naar uit om vanuit die visie en doelstellingen voor de toekomst mijn werk in te gaan richten!”, laat Sanne enthousiast weten.

Met de komst van Sanne bouwen we verder aan ons mooie bedrijf, waarbij we steeds meer gaan inzetten op modulair bouwen. Wij zijn heel blij met deze uitbreiding van ons commerciële team en wensen Sanne veel succes! Sanne is bereikbaar via s.donker@bouw.jajo.com.