Met ingang van 1 oktober 2021 is Sanne Donker de nieuwe directeur van Janssen de Jong Bouw Zuid. Louis Camps, algemeen directeur Cluster Wonen Janssen de Jong Groep: “Met Sanne als directeur bouwen we verder aan ons mooie bedrijf. We zijn heel blij met deze stap en wensen Sanne veel succes!”
 
Sanne is in 2020 als commercieel manager in dienst getreden bij Janssen de Jong Bouw Zuid. “Een van mijn speerpunten is om medewerkers te laten excelleren daar waar ze goed in zijn en daar waar ze energie van krijgen. Dit geldt ook voor het aantrekken van jonge mensen, zij zorgen vaak voor een nieuwe dimensie die de ander weer inspireert. En wanneer ze er aan toe zijn, krijgen ze de mogelijkheid om door te groeien. Sanne is hier een goed voorbeeld van”, aldus Louis.
 
Sanne: “Binnen de organisatie heerst een enorme drive om met elkaar het beste resultaat te bereiken. De kracht zit echt in het ‘samen doen’ en in het ondernemerschap dat sterk aanwezig is. Ik kijk er enorm naar uit om ook vanuit mijn nieuwe rol samen met deze club mensen verder te bouwen aan onze ambities!”
 
Let’s build happiness! Janssen de Jong Bouw gelooft in de nieuwe manier van bouwen. Hierbij staat de wens van de gebruiker altijd centraal. We bouwen, verbouwen, ontwikkelen en onderhouden vanuit de visie dat we samen met de opdrachtgever de beste oplossing willen realiseren. Een goede klantrelatie is hiervoor ons uitgangspunt. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent.
 
Sanne is bereikbaar via s.donker@bouw.jajo.com.