Ralf Dressel is op 1 mei 2024 als directeur bij Janssen de Jong Bouw gestart. Vanuit een nieuwe vestiging in Utrecht is hij verantwoordelijk voor de uitbreiding van de werkzaamheden naar de regio Utrecht-Amsterdam.

Louis Camps, algemeen directeur Wonen bij JAJO: “Ik ben erg blij met de komst van Ralf. Met zijn kennis, ervaring en enthousiasme voor conceptueel en duurzaam bouwen past hij uitstekend bij ons bedrijf. De woningbouwopgave is groot in Nederland. Vanuit ons woningbouwconcept ModuFair bouwen we woningen in het oosten en zuiden van het land snel, betaalbaar en circulair. Ik ben ervan overtuigd dat we met Ralf en onze nieuwe vestiging in Utrecht ook in het gebied tussen Utrecht en Amsterdam van toegevoegde waarde gaan zijn.”

Ralf Dressel: “De combinatie van mensgerichtheid, duurzaamheid en ondernemerschap van Janssen de Jong Bouw spreekt me enorm aan. Ik kijk ernaar uit om met slimme concepten bij te dragen aan het woongeluk in de noordelijke Randstad, een gebied dat ik goed ken. Naast mijn ervaring in ontwerp, projectontwikkeling en realisatie bij diverse gerenommeerde bedrijven, breng ik een nuchtere maar ambitieuze aanpak. Ik streef naar duurzaamheid zonder de klantvraag, teamgeest en het werkplezier uit het oog te verliezen. Vol energie en creativiteit ga ik deze uitdaging aan!”

Landelijke dekking
Janssen de Jong Bouw is gevestigd in Son en Breugel, Arnhem, Hardenberg en Hengelo. Met de nieuwe vestiging in Utrecht en een zusterbedrijf in Vlaardingen (Van Zanten Bouw), ontwikkelt Janssen de Jong Bouw zich tot een woningbouwer met landelijke dekking.

Ralf Dressel is bereikbaar via r.dressel@bouw.jajo.com of 06 – 579 764 45.

Wij wensen Ralf veel succes.