Het gaat hard met de bouw van de 34 woningen van De Afhang Fase 4 in Horst. De laatste dakkappen zijn geplaatst, bij de eerste woningen zijn de steigers verwijderd en afgelopen week konden we een groep kopers ontvangen voor een kijkmiddag. We hoorden positieve geluiden maar zagen vooral veel zin om de toekomstige woning te betrekken. Nu volop knallen in de afbouw en alle puntjes op de i, dan hopen we eind april de eerste woningen op te leveren.

Benieuwd naar het plaatsen van de dakkappen? Klik hier voor een video die wij van een van de kopers hebben ontvangen.

De Afhang

Afhang fase 4 bestaat uit 34 grondgebonden woningen, bestaande uit onder andere eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen en levensloopbestendige woningen. Het project is een ontwikkeling van Zuidgrond B.V., een samenwerking tussen BPD en Janssen de Jong Projectontwikkeling en wordt gerealiseerd door Janssen de Jong Bouw Zuid.

De Afhang wordt gerealiseerd aan de westzijde van Horst, tussen Horst en Meterik. Kenmerkend voor ‘de Afhang’ is dat de nieuwe bebouwing aansluit bij de bestaande bebouwing met een voor Horst herkenbare architectuur.

Het ‘groen wonen’ in de Afhang is op mooie wijze gecombineerd met de landelijke sfeer en de architectuur van Horst zelf. Het groene karakter, de 30-km zones en de verschillende speelvoorzieningen maken de wijk landelijk en bijzonder kindvriendelijk waar iedereen zich snel thuis zal voelen!