header

Oldenzaal – 9 ModuFair woningen in ‘t Leemer

 

Duurzaam en comfortabel wonen

‘t Leemer fase 3 bestaat uit twee hoekwoningen en zeven rijwoningen gelegen aan de Helmichstraat. Exact op de plek waar voormalig sportcentrum Marian was gevestigd. De Helmichstraat is onderdeel van De Groene Loper en wordt een mooie nieuwe woonstraat. Het unieke van deze woningen is dat ze een vrij diepe tuin hebben en één of meerdere eigen parkeerplaatsen op het binnengebied. De woningen van ‘t Leemer zijn bijna energieneutraal (BENG) en dus duurzaam en comfortabel. De woningen voldoen aan toekomstbestendige duurzaamheidswaarden. Ze worden onder andere voorzien van hoogwaardige isolatie, een efficiënt ventilatiesysteem, een luchtwarmtepomp en een flink aantal zonnepanelen. De woningen verbruiken geen gas, zijn volledig elektrisch en energie wordt opgewekt uit natuurlijke bronnen.

Kenmerken

Project
‘t Leemer, fase 3: 9 ModuFair woningen

Plaats
Oldenzaal

Opdrachtgever
Janssen de Jong Projectontwikkeling

Start bouw
medio 2022

Oplevering
begin 2023

ModuFair

De 9 woningen worden door Janssen de Jong Bouw Noord gebouwd volgens ons modulaire woningbouwconcept ModuFair. Hiermee wordt de bouwtijd aanzienlijk verkort. De bouw is medio 2022 gestart en begin 2023 zijn de woningen opgeleverd.

Plan ‘t Leemer

Op de locatie waar vroeger ‘sportcentrum Marian’ was gevestigd, worden onder de projectnaam ’t Leemer in totaal 38 woningen gerealiseerd, bestaande uit halfvrijstaande woningen, rij- en hoekwoningen en een appartementencomplex met 20 appartementen genaamd Leemstaete.

Het project is gefaseerd gebouwd. De eerste fase bestond uit 4 halfvrijstaande woningen, 4 rij-hoekwoningen en een vrijstaande woning voor de voormalig eigenaren van het sportcentrum. Deze woningen zijn eind 2021 opgeleverd. De 2e fase bestaat uit een appartementencomplex dat momenteel in aanbouw is. In juni 2022 is de bouw van fase 3 gestart die bestaat uit 9 ModuFair woningen aan de Helmichstraat.

Meer weten?

Bekijk voor meer informatie de projectwebsite van ‘t Leemer.

ModuFair, ons eerlijke bouwconcept

Bij de bouw van de woningen is gebruikgemaakt van elementen uit ons modulaire bouwconcept ModuFair. Door te kiezen voor geprefabriceerde componenten (onder andere voor het betoncasco) wordt de bouwtijd aanzienlijk verkort. Hiervoor werken we samen met vaste ketenpartners.

Lees hier meer over ModuFair.