header

Oldenzaal – Leemstaete

 
Nieuwbouw 20 appartementen

Op de hoek van de Bisschop Balderikstraat en de Helmichstraat in Oldenzaal realiseren wij in opdracht van Janssen de Jong Projectontwikkeling ‘Leemstaete’, een vijf bouwlagen tellend gebouw met 20 hoogwaardige en luxe appartementen. Leemstaete bevindt zich recht aan de Groene Loper en kijkt uit op het station van Oldenzaal.

Industriële uitstraling

Het ontwerp van Leemstaete is van architect Jules Lucas. Hij heeft in het ontwerp gekozen voor een industriële uitstraling waarbij goede lichtinval van belang was. De bijzonder fraaie appartementen zijn voorzien van grote raampartijen, een ruim balkon, een berging op de begane grond en – afhankelijk van het appartement – één of twee eigen parkeerplaatsen op het achtergelegen terrein. De appartementen variëren in grootte vanaf 58 m² tot een penthouse van 148 m² met een dakterras van maar liefst 76 m². Leemstaete wordt volgens de huidige maatstaven erg duurzaam en energiezuinig (gasloos) gebouwd.

Kenmerken

Project
20 Appartementen Leemstaete

Plaats
Oldenzaal

Opdrachtgever
Janssen de Jong Projectontwikkeling

Oplevering
eind 2022 / begin 2023

(Fotocredits: Bart van Vlijmen Fotografie)

Leemstaete in ‘t Leemer

Appartementengebouw Leemstaete maakt deel uit van project ’t Leemer in nieuwbouwwijk De Stakenbeek in Oldenzaal. Op de locatie van voormalig sportcentrum Marian heeft Janssen de Jong Projectontwikkeling. Naast de 20 appartementen in Leemstaete heeft Janssen de Jong Bouw hier 18 geschakelde, hoek- en rijwoningen en tot slot ook 9 ModuFair woningen gerealiseerd. De eerste woningen zijn eind 2021 opgeleverd en de begin 2023 opgeleverd.