Kaatsheuvel – Ecclésia: luxe wonen op een aangename plek

Aan weerszijden van de Sint Jozefkerk aan het Wilhelminaplein in Kaatsheuvel heeft Janssen de Jong Bouw in totaal 24 appartementen gerealiseerd. De appartementen zijn in twee losse blokken van 11 en 13 appartementen gebouwd in opdracht van LBB Vastgoed.

De Sint Jozefkerk, een rijksmonument, heeft een nieuwe functie gekregen als medisch centrum. De kerk is gebouwd in de jaren ’30 van de vorige eeuw, maar werd in 2005 gesloten voor de eredienst.

 

Kenmerken

Project
Ecclésia

Plaats
Kaatsheuvel

Opdrachtgever
LBB Vastgoed

Uitvoering
Janssen de Jong Bouw Zuid

Oplevering
2019

Luxe wonen in Kaatsheuvel

Kaatsheuvel heeft een gezellige dorpskern en is gelegen nabij grotere steden als Tilburg en Waalwijk. Het is een groene en landelijke gemeente, een aangename plek om te wonen.

Ecclésia kent twee woongebouwen. Appartementenblok Noord heeft vier bouwlagen, met op de derde verdieping twee penthouses. Appartementenblok Zuid heeft drie bouwlagen. Alle appartementen worden opgeleverd met een mooie keuken inclusief luxe apparatuur zoals een combi-oven en vaatwasser. Ook worden zij voorzien van een luxe badkamer met o.a. een dubbele wastafel en inloopdouche. Naast het toilet op de badkamer is er in elk appartement een apart gastentoilet.