header

19 sociale huurwoningen Herpen

In het dorp Herpen is een nieuwe woonwijk Wilgendaal in ontwikkeling. De woonwijk ligt tussen het sportpark en het centrum van Herpen en vlakbij de A50. Naast deze woonwijk komt een nieuw park. In de fase 3 en 4 komen in totaal 65 nieuwbouwwoningen waaronder 19 sociale huurwoningen voor Mooiland. In opdracht van Mooiland bouwt Janssen de Jong Bouw deze sociale huurwoningen. Dit project maak deel uit van de ketensamenwerking die Mooiland in 2022 met vijf partners is aangegaan waarbij Janssen de Jong Bouw één van de twee vaste partners voor de nieuwbouwopgave is.

 

Nultredenwoningen

De 19 sociale nieuwbouwwoningen heten ook wel nultredenwoningen. De woonkamer, keuken, toilet, slaapkamer en badkamer zijn op de begane grond aanwezig. Op de eerste etage zijn nog twee extra slaap- of hobbykamers en de technische ruimte. De woningen hebben een achtertuin met terras en een berging. Daarmee zijn de woningen geschikt voor een brede doelgroep met verschillende leeftijd voor nu en in de toekomst. Toekomstige bewoners mogen zelf de kleur kiezen voor hun keuken en badkamer. De woningen worden gebouwd in vier bouwblokken. Er komen drie bouwblokken met vijf woningen en één bouwblok met vier woningen.

Kenmerken

Project
19 sociale huurwoningen (nultredenwoningen)

Plaats
Herpen – Wilgendaal

Opdrachtgever
Mooiland

Start bouw
Eind 2023

Verwachte oplevering
Medio 2024

Ketensamenwerking

Door de ketensamenwerking tussen Mooiland en Janssen de Jong Bouw komen woningbouwprojecten steeds sneller en makkelijke van de grond. Doordat wij als aannemer naast de realisatie ook het grootste deel van het ontwerp en de engineering verzorgen, kan Mooiland zich meer richten op het realiseren van volgende projecten en meer sociale huurwoningen.