’s-Hertogenbosch – Rijzertlaan: hier verrijst iets moois!

Plan Rijzertlaan is gelegen op een perfecte locatie in de wijk De Schutskamp aan de westzijde van de Rijzertlaan. Het plan ligt direct naast winkelcentrum De Helftheuvel. Ten zuiden van het plangebied ligt het Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel, waar het gehele jaar allerlei activiteiten plaatsvinden. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis ligt op steenworp afstand. In de buurt zijn diverse scholen en sportverenigingen te vinden.

Janssen de Jong Bouw realiseerde in plan Rijzertlaan in de wijk De Schutskamp in ‘s-Hertogenbosch 18 moderne, ruime koopwoningen met een eigen tuin en parkeerplaats op een afgesloten parkeerterrein en 34 riante huurappartementen.  

  • Project: 18 ToPlan woningen + 34 appartementen, plan Rijzertlaan
  • Plaats: Den Bosch
  • Opdrachtgever: Syntrus Achmea Real Estate – Janssen de Jong Projectontwikkeling
  • Uitvoering: Janssen de Jong Bouw Zuid
  • Oplevering: 2016

Appartementen

Het appartementencomplex bestaat uit 4 verdiepingen, aflopend naar 3 verdiepingen richting de koopwoningen. De drie- en vierkamerappartementen zijn ruim opgezet (circa 95 m²) en beschikken over een balkon van 10 a 15 m².

Koopwoningen

De koopwoningen zijn onderverdeeld in diverse types:

 12 ruime tussenwoningen

Een tussenwoning met een royale tuingerichte woonkamer, een grote open keuken en veel lichtinval. Drie volwaardige slaapkamers op de eerste verdieping en een ruime zolder op de tweede verdieping.

4 royale hoekwoningen

Een grote raampartij in de achtergevel en een extra raamkozijn in de zijgevel zorgen voor veel lichtinval en een zeer aangename sfeer in de woonkamer van deze riante hoekwoning. Met drie volwaardige slaapkamers, een ruime badkamer op de eerste verdieping en de vrij indeelbare zolder op de tweede verdieping heeft deze woning alles in huis!

2 vrijstaande woningen

Het kloppend hart van deze vrijstaande woning is de ruime woonkeuken. Hier wordt geleefd, bespreekt u de dag met uw gezin en ontvangt u familie en vrienden. De royale woonkamer biedt mogelijkheden voor een ruime zithoek met extra ruimte om van huis uit te werken of om lekker teruggetrokken een boek te lezen.

Grote openslaande deuren in de keuken en woonkamer maken de tuin een verlengstuk van de woning en vice versa. Een verrassende, sfeervolle en royale woning met diverse indelingsmogelijkheden!