Open sollicitatie

Staat jouw ideale vacature er niet bij? Dat betekent niet dat we niet geïnteresseerd zijn! We zijn altijd op zoek naar nieuw talent bij Janssen de Jong Bouw.

Let’s build happiness

Bij Janssen de Jong Bouw denken én bouwen vanuit het credo en de gedachte ‘Let’s build happiness’.
Dit betekent dat we woningen willen realiseren waar bewoners zich thuis voelen én gelukkig zijn. Behalve het geluk van bewoners vinden we het geluk van onze eigen medewerkers natuurlijk minstens zo belangrijk. We bieden medewerkers de ruimte om te groeien en zich verder te ontwikkelen. We zijn altijd op zoek naar nieuw talent.

Janssen de Jong Bouw is een middelgrote bouwonderneming. Korte communicatielijnen binnen de organisatie zorgen voor een efficiënt proces. Een informele werksfeer draagt bij aan aan een goed resultaat, waarbij samenwerking erg belangrijk is.

Interesse?

Denk jij dat je goed bij onze organisatie past? Dan horen wij graag van je! Vul via onderstaande knop het formulier in, dan zal Isabel Sahertian, HR-adviseur bij Janssen de Jong Bouw, contact met je opnemen. We zien je sollicitatie graag tegemoet! 

 

Isabel Sahertian

Isabel Sahertian

HR-adviseur

Benieuwd hoe het is om bij Janssen de Jong Bouw te werken? Lees dan onderstaande verhalen van medewerkers.

Je merkt hier echt de Brabantse gezelligheid. Het is een platte organisatie waar je heel makkelijk met iedereen een praatje maakt.

Lees hier het verhaal van Duncan.

Duncan van 't Hof

Werkvoorbereider

Voor sommige collega’s was het even wennen, maar ook zij zien de voordelen. Met BIM heb je het gebouw al ‘gebouwd’ voordat één steen is gelegd.

Lees hier het verhaal van Robert.

Robert Wegdam

BIM-modelleur-werkvoorbereider

We gaan er met z’n allen altijd 100% voor om een mooi product te realiseren. Na oplevering denk ik altijd: ‘dat hebben we samen mooi gefixt!’

Lees hier het verhaal van Susanne.

Susanne Saris

KVM-coördinator en Vertrouwenspersoon

Ik heb altijd in de woningbouw willen werken. Ik krijg veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Als je je keuzes goed beargumenteert, krijg je alle kansen.

Lees hier het verhaal van Martijn.

Martijn van der Linden

Projectmanager