Pascal en Nina kochten een riante tussenwoning in Buijtengoed, een uitbreidingswijk van Waalwijk. “Het was voor ons allebei de eerste keer dat we een huis kochten, hiervoor woonden we nog bij onze ouders in Waalwijk. Best spannend dus. We hadden een voorkeur voor een nieuwbouwwoning op Landgoed Driessen… en dat is gelukt.”

Pascal is Commercieel Medewerker Export bij WKK in Tilburg en Nina werkt als Makelaar Nieuwbouw bij Van de Zande Makelaardij in Waalwijk. “Zo kwamen we uiteindelijk ook terecht bij dit nieuwbouwproject,” aldus Nina. “Van de Zande Makelaardij heeft dit project als nieuwbouw verkocht en omdat ik hier werk was ik op de hoogte van alle ins en out van het project. Wij waren uiteindelijk de laatste kopers, omdat de vorige koper zijn financiering niet rond kreeg. Ondanks dat wij heel laat zijn ingestroomd heeft Sandra van Janssen de Jong Bouw ons heel goed geholpen. Samen met Sandra hebben we onze wensen besproken en zij heeft de wijzigingen op korte termijn alsnog door kunnen voeren in de uitvoering van de woning.”

Inmiddels wonen Pascal en Nina een halfjaar in hun woning en het bevalt hun er goed. “Ons huis is steeds meer af en dat maakt het erg gezellig. Het woongedeelte is onze favoriete ruimte in het huis omdat dit gedeelte in een open verbinding met de keuken staat.”

“Janssen de Jong Bouw heeft ons positief weten te verrassen, we hadden niet verwacht dat de woning voor de bouwvak zou worden opgeleverd en dit gebeurde uiteindelijk wel. De verschillende woningtypen en de kleurcombinatie van de gevelstenen spraken ons erg aan. Daarnaast hadden we veel mogelijkheden om de woning naar eigen inzicht in te delen en uit te breiden.” Van deze mogelijkheden hebben Pascal en Nina gretig gebruikgemaakt. Ze kozen voor een uitbouw, buitenkraan, schrobputje en andere binnendeuren.

“Het is te merken dat kopers bij Janssen de Jong Bouw erg hoog in het vaandel staan, dit hebben wij écht ervaren in het gehele proces. Medewerkers zijn persoonlijk betrokken en informeren je erg goed tijdens het gehele proces door middel van nieuwsbrieven en de tijdlijn in HomeDNA.”