Proces

 

Lean en BIM

Het bouwproces is toegespitst op de totstandkoming van de gewenste ruimte. Lean-technieken zorgen voor zo min mogelijk verspilling. Het Bouw Informatie Model (BIM) bevordert de samenwerking en de kennisuitwisseling. Vroeg in het bouwproces kan een virtuele tour een kijkje geven in de toekomstige ruimtes. Er kan direct gezien worden wat beter kan, met als gevolg minder teleurstellingen en onverwachte kosten na de oplevering.

 

Ketensamenwerking

Alles in één hand. Met bouwpartners, opdrachtgevers en gebruikerswerken we in een dynamisch bouwproces aan een optimaal resultaat maar we kiezen wel voor één aanspreekpunt. Dat zorgt voor duidelijke communicatie. Duurzaam Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is verankerd in onze organisatie. Ons bedrijf is ISO 9001 en VCA** gecertificeerd.

Total cost of ownership

‘Let’s build happiness’ betekent aandacht voor de wensen van de klant, de architectuur, het bouwproces en het dagelijks beheer en de exploitatie. De gebruikerslasten, zoals de energie- en onderhoudskosten brengen we vooraf in kaart. ‘Total Cost of Ownership’ – in één helder overzicht – is weten waar u aan toe bent, nu en in de toekomst.

Samen een team vormen. Dat is voor mij van wezenlijk belang!

Ben Massink

Uitvoerder