Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is verankerd in onze organisatie. Voor onze bedrijfsprocessen maken we gebruik van ISO 9001 en VCA**. We werken samen aan ons credo: voor zowel onze opdrachtgevers als onze eigen medewerkers:

People

  • We vinden integriteit heel belangrijk. Daarom zijn we aangesloten bij de Stichting Beoordeling Integriteit Bouwnijverheid (SBIB). Ook in de samenwerking met onze bouwpartners vragen wij hen contractueel te tekenen voor integer werk.
  • Wij en onze bouwpartners zijn in bezit van het VCA-certificaat, veiligheid staat voorop.
  • We vinden de toekomst van Nederland en de ontwikkeling van ons land als kennisland zeer belangrijk. Daarom werken we nauw samen met kennisinstituten.
  • Wij dragen bij aan de maatschappelijke betrokkenheid van mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Door samen te werken met sociale werkbedrijven wil Janssen de Jong Bouw een steentje bijdragen en hun mogelijkheden bieden om zich te ontwikkelen en deel te nemen aan de arbeidsmarkt.
  • Janssen de Jong Bouw is gecertificeerd als officiële leerplek. We proberen zoveel mogelijk leerplekken te bieden.
  • Binnen onze organisatie staat de gezondheid en ontplooiing van werknemers voorop.

Planet

Duurzaamheid vinden we belangrijk. We proberen zoveel mogelijk bij te dragen aan een duurzame samenleving. Bijvoorbeeld door verschillende producten en concepten te ontwikkelen om gebouwen energiezuiniger te maken. Een goed voorbeeld hiervan zijn onze NOM-woningen. We kiezen voor gecertificeerde duurzame oplossingen. We kiezen voor duurzaam hout (PEFC). Als we bedrijfsauto’s aanschaffen, kijken we naar de CO2-uitstoot. Zowel op kantoor als op de bouwplaats vinden we het scheiden van afval normaal.  Om het verbruik van papier terug te dringen, maken we gebruik van digitale software (4PS) ter ondersteuning van onze processen. Zo hebben we bovendien altijd en overal realtime inzicht in de stand van onze projecten en service.

Profit

We drukken winst niet alleen uit in geld. Voor Janssen de Jong Bouw gaat het ook om tevredenheid, trots, vertrouwen, betrokkenheid, innovatie, kwaliteit en binding. We sponsoren zorginstanties, maatschappelijke doelen en verenigingen, zoals zorgstichting Severinus, stichting Kukeleku, de Venloop, Rundje um ut Hundje en Maatschappelijke Opvang Moveoo. Ook investeren we in ontwikkelingen die bijdragen aan duurzaamheid en die de bouwwereld op lange termijn ten goede komen.

Deze website maakt gebruik van cookies om de werking en beleving te optimaliseren.  meer informatie