Op 9 december jongstleden heeft in alle vroegte de officiële handeling van de start bouw plaatsgevonden van het IKC Zuidwest in Wezep, onder het toeziend oog van enkele afgevaardigden van de CBS-scholen en Kinderopvang SKO. Samen met een behulpzame jongeman van de kinderopvang heeft wethouder mevrouw E.G. Vos – van de Weg van de gemeente Oldebroek alle seinen voor de nieuwbouw op groen gezet.

Onder het genot van warme chocolademelk en krentenwegge werd daarna nog even doorgesproken over de mooie plannen op de locatie. Het IKC Zuidwest gaat plaats bieden aan Kinderopvang SKO, CBS De Meidoorn en CBS De Bron. Tevens krijgt het gebouw een maatschappelijke functie. Zo gaat onder meer de muziekvereniging er een ruimte huren.

Herfstvakantie 2020 gereed
Na een geruime tijd engineeren met de opdrachtgever is de bouw gestart in september 2019. Voor de kerst wordt de eerste verdiepingsvloer gelegd (in totaal twee bouwlagen). We hopen in februari 2020 het hoogste punt te bereiken. Verwacht wordt dat het pand medio herfstvakantie 2020 gereed is.

Klik hier om de video te bekijken van de feestelijke start bouw.

Officiële start bouw IKC Zuidwest in Wezep