Vandaag vond de officiële ondertekening plaats van de energieprojecten 2017-2020 van woningcorporatie Wonen Limburg. OnderhoudPlus, de service-afdeling van Janssen de Jong Bouw, is één van de vier partijen aan wie Wonen Limburg deze grootschalige opdracht gunt.

Verduurzamen bestaand vastgoed
Vandaag kreeg OnderhoudPlus samen met drie andere partijen (Cuypers-Pex BV, Gebr. Janssen Bv., Caspar de Haan) officieel de opdracht om te starten met de energetische renovaties van +/- 4000 woningen. Omdat de woningen aan de Keijsershof in Hegelsom als één van de eerste aan de beurt zijn, koos Wonen Limburg ervoor dit feestelijke moment daar in de straat te laten plaatsvinden.

Besparing voor bewoners
De komende vier jaar verduurzaamt Wonen Limburg in totaal 4.000 huurwoningen. Zo bereikt de corporatie in 2020 voor al haar woningen gemiddeld energielabel B. “Dankzij de Stimuleringsregeling Energieprestatie Huursector (STEP) kan Wonen Limburg een deel van de maatregelen uitvoeren zonder huurverhoging voor de huurders”, legt directeur Wonen en Vastgoed Bas Sievers uit. Corporaties kunnen nog tot 31 december 2018 een STEP-subsidieaanvraag indienen.*

Vakmanschap en tevreden huurders
Wonen Limburg heeft voor OnderhoudPlus gekozen vanwege het bewezen vakmanschap, de bewezen hoge huurderstevredenheid, de innovatiekracht en de hoge mate van ketensamenwerking waar OnderhoudPlus voor staat. OnderhoudPlus zal door deze opdracht koploper blijven in het energetisch renoveren van woningen van corporaties en beleggers.

Klik hieronder om meer te lezen over:

*Bron: redactie Aedes-media: vereniging van woningcorporaties 

NB. Foto’s gemaakt door: John Peters Fotografie