VENLO – het Management van Janssen de Jong Bouw Zuid kondigt aan dat zij per 20 augustus 2018 de heer Peter Renkens als Manager van de afdeling OnderhoudPlus aanstellen.

Peter Renkens (52) voorheen werkzaam bij woningcorporatie WoonWenz te Venlo, heeft ruime managementervaring op gebied van project- en gebiedsontwikkeling. Daarnaast is hij jarenlang directeur geweest van Janssen Bouwgroep* uit Venlo. Vanuit zijn ervaring heeft hij veel kennis over onderhoudsvraagstukken waar woningcorporaties mee geconfronteerd worden.

Hans Smits, ad interim directeur van Janssen de Jong Bouw Zuid en CEO van de Janssen de Jong Groep: “Peter zal vanuit zijn vorige functie de diepgaande kennis en ervaring van onze onderhoudsafdeling kunnen verbreden vanuit de klantgedachte. Hierdoor kunnen wij nog beter inspelen op vragen uit de vastgoedmarkt over onderhoud en toekomstbestendig verduurzamen. Wij zijn ervan overtuigd dat we met Peter de juiste persoon hebben gevonden om OnderhoudPlus naar de volgende stap te brengen”.

Toekomstbestendigheid onroerend goed
OnderhoudPlus zorgt met haar onderhouds-, renovatie- en verduurzamingsactiviteiten voor toekomstbestendigheid van onroerend goed. OnderhoudPlus realiseert dit niet alleen door middel van bouwkundige kennis, de nieuwste ontwikkelingen en jarenlange ervaring, maar vooral met persoonlijke aandacht voor de bewoners. Het team van OnderhoudPlus ziet hun werkzaamheden als een samenspel waarvoor zij graag de verantwoordelijkheid nemen. Zij werken met plezier en passie voor een glimlach van alle betrokkenen: Let’s build happiness.

Over Janssen de Jong Bouw
Bij Janssen de Jong Bouw staat de wens van de gebruiker altijd centraal. Niet voor niets is ‘Let’s build happiness’ ons credo. Janssen de Jong Bouw bouwt, verbouwt, ontwikkelt, beheert en innoveert vanuit de visie dat we samen met de klant de beste oplossing willen realiseren.
We willen toegevoegde waarde leveren door een goede klantrelatie op te bouwen, die voor alle partijen waardevol is. In onze aanpak wordt de opdrachtgever geheel ‘ontzorgd’. We zijn pas succesvol als we ons credo kunnen verzilveren in gelukkige opdrachtgevers, kopers en gebruikers. Janssen de Jong Bouw maakt deel uit van de internationaal opererende Janssen de Jong Groep, de groep van bouwspecialisten.

Over Janssen de Jong Groep
Janssen de Jong Groep is een groep van vastgoed- en bouwspecialisten die onder andere innovatieve en duurzame oplossingen creëert voor de steeds veranderende vraag naar flexibele, betaalbare en duurzame woningen, bedrijfshuisvesting, (maatschappelijk) vastgoed en infrastructuur.

*Janssen Bouwgroep is geen onderdeel van de Janssen de Jong Groep