Janssen de Jong Bouw start na de bouwvak met de bouw van appartementencomplex De Marsch in Hardenberg. Het initiatief voor dit appartementencomplex is genomen door een aantal particulieren, welke elkaar hebben gevonden in de vorm van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO).

Op de voormalige zwembadlocatie in het centrum van Hardenberg worden circa 90 woningen gebouwd. Het gaat om appartementencomplexen langs de Vecht en grondgebonden woningen tussen de Vecht en het centrum.

De Marsch

Op het perceel aan de oostkant van de Vechtvoorde heeft een aantal particulieren het initiatief genomen voor het ontwikkelen van appartementencomplex De Marsch. Het appartementencomplex is ontworpen door Hamhuis Architecten en bestaat uit 19 appartementen met zicht op de Vecht en een inpandige parkeergarage.

Janssen de Jong Bouw is in 2017 benaderd voor de realisatie van het appartementencomplex. Na een jaar van voorbereiding heeft het project z’n uiteindelijke vorm gekregen.

De appartementen vallen in het luxe segment, met prijzen vanaf € 363.000,00 per appartement. Alle appartementen zijn verkocht en het project is inmiddels in voorbereiding; prognose start bouw is medio juni 2019.