Op dinsdag 21 mei werkte het Management Team van Janssen de Jong Bouw Zuid een dag mee op de bouwplaats. Op diverse bouwplaatsen door het land werden de verschillende collega’s uit het MT in alle vroegte ontvangen om de handen uit de mouwen te steken.

Gelukkig zijn de MT-leden van Janssen de Jong Projectontwikkeling & Bouw gewend om vroeg op te staan, want rond de klok van half 7 in de ochtend werden zij verwacht op de bouwplaats. De uitvoerders op de verschillende projecten waren van tevoren op de hoogte van de komst. Dit betekende dat zij de ‘leukste’ klussen door hun collega’s van kantoor konden laten uitvoeren.

“Vanuit het MT vinden we het belangrijk om door het hele bedrijf zichtbaar te zijn. Niet alleen op de verschillende kantoren, maar juist ook op de bouwplaats”, aldus Louis Camps. “Op deze manier weten we beter wat er speelt binnen het bedrijf en kunnen we hier als MT op inspelen.” Dit was de eerste keer dat de meewerkdag werd georganiseerd. “Maar de kans is groot dat het een traditie gaat worden.”, besluit Louis.