Een eerlijk woningbouwconcept.

Meer grip op bouwkosten en bouwplanning? ModuFair is een eerlijk woningbouwconcept met acht zekerheden, waarmee we iedere corporatie, belegger en projectontwikkelaar blij willen maken. Het real time uitrekenen van de kosten van een bouwproject met de ModuFair Calculator en het aanpassen van de basiswoningen aan uw wensen is net zo makkelijk als het customizen van een sneaker.

De 8 zekerheden van ModuFair

Het juiste gevoel, onderbouwd door zekerheden, kennis en inzicht. De kosten en planning zijn volledig onder controle: de bewoner is verzekerd van nul opleverpunten, geen meerwerk en krijgt 60 dagen na start bouw de sleutel in handen. Opdrachtgevers zien met de ModuFair Calculator direct wat de aanneemsom van een project is. Ook voor de koper of huurder is het proces gedigitaliseerd. Ze geven hun keuzes aan in de ModuFair Woningconfigurator, de bewonerskeuzes worden realtime verwerkt in BIM-modellen en zichtbaar in de totaalprijs.

Als de keuzes definitief zijn gemaakt is de woning direct vergunningsgereed. Zo voorkomt ModuFair kostbaar tijdverlies. ModuFair is duurzaam met meetbare circulariteit en er wordt ingezet op social return. Tot slot is er de zekerheid van tevredenheid na oplevering: met de garantie dat de woning 10 jaar onderhoudsvrij is en de klant onderhoudsblij.

ModuFair bouwen is bouwen op een manier die aansluit bij de wensen van investeerder tot bewoner.

60 dagen

sleutel-garantie

10 jaar onderhoudsvrij

Realtime prijsvorming

Circulariteitsindex

0-Opleverpunten

Geen meerwerk

Huurders/koperskeuze;

wij regelen dat

Social return

Altijd in ontwikkeling

We houden u graag op de hoogte van het laatste ModuFair nieuws. 

Enthousiaste reacties op bouwsnelheid bij De Bolst in Erp

Stralende zon, kopers die niet kunnen wachten om hun prachtige woning te bekijken en een bouwplaats die er strak bij ligt. De kijkmiddag van De Bolst in Erp was een groot succes. Maar de grootste glimlach bracht de snelheid waarmee gebouwd wordt. “Zei hij nou midden mei?! Dat gaat als een malle”, reageerde een lachende koper.

Lees meer…

Circular Award voor ModuFair

Maandag 7 februari jl. heeft staatssecretaris Vivianne Heijnen de Circular Award uitgereikt aan Janssen de Jong Bouw voor het ModuFair circulair gestapelde bouwconcept. Hiermee realiseren we snel, betaalbaar en circulair woningen.

Lees meer…

Kampen krijgt volledig losmaakbaar appartementengebouw

Janssen de Jong Bouw is door deltaWonen geselecteerd als bouwteampartner voor de realisatie van een volledig losmaakbaar en circulair appartementengebouw in Hanzewijk Noord te Kampen. 

Lees meer…

Bouwen met ModuFair

ModuFair

Bouwen met ModuFair: woongeluk voor alle huurders

Als corporatie heb je het beste met je huurders voor. Je wilt betaalbare, comfortabele woningen realiseren van uitstekende kwaliteit. 

Lees meer…

Bel of mail onze manager ModuFair of één van de regiospecialisten voor meer informatie 

Zien hoe uw eigen bouwproject uit de ModuFair Calculator rolt? Bel of mail dan Ron Schamp, onze Manager ModuFair of één van de onderstaande regiospecialisten, dan nemen wij binnen een dag contact met u op!

   Ron Schamp
   Manager ModuFair

  Robert-Jan Mellema
  Regiospecialist Noord

  Mart Bekhuis
  Regiospecialist Oost

   Joost Engelkes
   Regiospecialist Zuid

   Sanne Donker
   Regiospecialist Zuid

  Ron Schamp
  Manager ModuFair

  Robert-Jan Mellema
  Regiospecialist Noord

  Mart Bekhuis
  Regiospecialist Oost

  Joost Engelkes
  Regiospecialist Zuid

  Sanne Donker
  Regiospecialist Zuid

ModuFair happiness in de praktijk

ModuFair bouwen is bouwen op een manier die aansluit bij de wensen van investeerder tot bewoner. Het juiste gevoel, onderbouwd door zekerheden, kennis en inzicht.