De shortlists voor de Circular Awards 2022 zijn bekend en ModuFair is genomineerd in de categorie Business Large! Met het ModuFair circulair gestapelde bouwconcept bouwen we snel, betaalbaar en circulair woningen. We zijn enorm trots dat we hiermee uit 140 inzendingen zijn gekozen voor de shortlist van de Circular Awards 2022.

De Circular Awards zijn prijzen voor de meest impactvolle circulaire projecten en organisaties, georganiseerd door Het Versnellingshuis Nederland Circulair! en mogelijk gemaakt door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Het ModuFair circulair gestapelde bouwconcept
Het ModuFair circulair gestapelde bouwconcept is een volledig losmaakbaar woningbouwconcept. Hierdoor kunnen we de elementen aan het eind van de levensduur een tweede leven geven. Daarnaast wordt bij de bouw zoveel mogelijk gebruikgemaakt van hergebruikte materialen. Zoals voor het circulaire dak. Of bij de dakoverstekken waarvoor we hergebruikt hout gebruiken. De extra capaciteit op de dakoverstekken benutten we voor PV panelen waardoor woningen volledig NOM kunnen worden gerealiseerd. Om het concept betaalbaar te houden wordt onder andere gebruikgemaakt van circulair beton voor de vloeren en draagconstructie. De scheidingswanden en gevelsluitende elementen worden gemaakt van houtskeletbouw. 

Wilt u meer weten van dit circulaire concept? Of wilt u ook snel, betaalbaar en circulair bouwen? Neem dan contact op met Ron Schamp, manager ModuFair (telefoon 06 – 828 753 86 of via r.schamp@bouw.jajo.com).

ModuFair, een eerlijk bouwconcept

ModuFair is een eerlijk bouwconcept waarmee we betaalbare woningen met een korte bouwtijd realiseren. Alle woningtypen zijn mogelijk, zowel grondgebonden als gestapeld. Zo maken we woongeluk voor iedereen toegankelijk. Kijk hier voor meer informatie over ModuFair.