ModuFair is op dinsdag 2 februari a.s. aanwezig op de Conceptenbeurs van Het Netwerk Conceptueel Bouwen (NCB). Een uitgelezen kans om meer te weten te komen over het woningbouwconcept van Janssen de Jong Bouw en de 8 zekerheden die het concept biedt.

Netwerk Conceptueel Bouwen
NCB werkt samen met vragers, aanbieders van bouwconcepten, de toeleverende industrie en samenwerkingspartners (zoals gemeenten) aan het stimuleren van het inkopen van bouwconcepten. Want met inzet van het juiste bouwconcept realiseer je een hogere, snellere bouwproductie en een besparing in kosten.

Een eerlijk bouwconcept
Met ModuFair biedt Janssen de Jong Bouw corporaties, beleggers en projectontwikkelaars grip op bouwkosten en bouwplanning. ModuFair is een bouwconcept met acht zekerheden. Het real time uitrekenen van de kosten van een bouwproject met de ModuFair Calculator en het aanpassen van de basiswoningen aan uw wensen is net zo makkelijk als het customizen van een sneaker.

Graag tot 2 februari!
Graag ontmoeten wij u 2 februari a.s. op dé beurs over het inkopen van bouwconcepten. Het programma start vanaf 9.15 uur. Kosteloos inschrijven doet u hier.