Martijn van der Linden had het prima naar zijn zin als werkvoorbereider bij Janssen de Jong Bouw Zuid. Hij had het nog jarenlang willen doen. Maar toen hij werd gevraagd om projectmanager te worden, kon hij de verleiding toch niet weerstaan. “Zo’n kans krijg je niet snel weer. En tot op de dag heb ik er geen moment spijt van. Ik vind het hartstikke leuk.”

Als projectmanager in de woningbouw heeft de 29-jarige Mierlonaar zijn draai helemaal gevonden. “Ik heb altijd in de woningbouw willen werken. Grondgebonden of gestapeld, maakt me niet uit. Bij Janssen de Jong realiseren we het allebei.” Martijns belangrijkste taak: “Zorgen dat de opdrachtgevers en eindgebruikers tevreden zijn en de mensen in het project goed met elkaar samenwerken. Ik ben een teamspeler en wil het beste uit de mensen naar boven halen.”

Een echte ‘baas’ voelt hij zich niet. “Absoluut niet, ik ben onderdeel van het team, net als de anderen. Als we allemaal als losse schakeltjes werken, wordt het niks.”Martijn steekt veel op van zijn collega’s. “Je leert van elkaar en daagt elkaar uit om dingen anders en beter te doen.” En ook zijn ambities en talenten komen bij Janssen de Jong volledig tot uiting. “Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Als je je keuzes maakt en goed beargumenteert, krijg je alle kansen. Janssen de Jong Groep is groot, maar elke vestiging is relatief klein en overzichtelijk. Er kan dus snel worden geschakeld en dat is een groot voordeel in ons werk.”

“Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Als je je keuzes maakt en goed beargumenteert, krijg je alle kansen.”

Martijn van der Linden

Projectmanager, Janssen de Jong Bouw Zuid

Wil je ook graag bij ons komen werken? Bekijk dan hier onze vacatures. Werken bij één van onze zusterbedrijven kan natuurlijk ook! Alle vacatures bij de bedrijven van Janssen de Jong Groep vind je hier.