Een mooi moment! Alle 53 woningen in Goede Morgen zijn vandaag opgeleverd. Goede Morgen bestaat uit 53 woningen in Geerpark Vlijmen. Nadat in april al de eerste woningen werden opgeleverd overhandigde uitvoerder Nick van Weert donderdagochtend de laatste sleutels aan de tevreden kopers.

“Een mijlpaal is het zeker,” aldus Nick. “Al met al is het bouwen van 53 woningen toch een flink traject van plan tot oplevering. Ik ben super tevreden met de totstandkoming van dit project op deze mooie locatie aan het Geerpark. We hebben prachtige woningen op kunnen leveren, zoals de woningen met de ronde erkers en de woningen met een dakkapel. Daarnaast geeft het natuurlijk veel voldoening dat vrijwel alle kopers super enthousiast zijn over hun nieuwe wijk. We hebben regelmatig te horen gekregen dat de woningen er mooi bijstaan en dat het een fijn en prettig proces is geweest betreft de totale bouw. De bewoners zijn echt happy en dat laten ze ook merken.”

Dat de kopers tevreden zijn blijkt ook wel uit onderstaande kaartjes die we tijdens de bouw in ontvangst hebben mogen nemen.

Goede Morgen

Het project Goede Morgen is een ontwikkeling van  Janssen de Jong Projectontwikkeling en Hendriks Coppelmans Ontwikkeling, onder de naam Geerpark B.V. Alle woningen zijn nul-op-de-meter. Geerpark is een duurzame, groene wijk, waar je comfortabel woont in een wijk die is gebouwd voor de toekomst.