Op zaterdag 17 juni 2023 is iedereen welkom voor een kijkje achter de schermen op de bouwplaats van Nieuwe Morgen fase 1 in de duurzame woonwijk Geerpark in Vlijmen. Doorgaans is de bouwplaats een afgesloten terrein, maar tijdens de Dag van de Bouw is deze van 10:00 tot 14:00 uur opengesteld voor het publiek. De toegang is gratis en er valt een hoop te beleven voor jong en oud.

Programma:

We ontvangen je graag in de unit in het park. Vanuit hier kunt je eenvoudig de bouwplaats van Nieuwe Morgen fase 1 betreden.  Hier bouwen we momenteel 74 woningen. Enkele woningen zijn van binnen te bekijken en onze collega’s zijn aanwezig om te vertellen over de bouw.

In de unit kun je ook terecht voor meer informatie over de totstandkoming en het nieuwe woningaanbod van Geerpark. En natuurlijk  zorgen we voor een lekkere koffie of verfrissend drankje. Voor kinderen hebben we popcorn en spelletjes.

Geerpark is al een volwassen nieuwbouwwijk waar al veel mensen met plezier wonen. In het hart van de wijk bevindt zich een schitterend park. Dit park is ingericht als een plek waar kinderen weer kunnen ontdekken hoe leuk het is om in de natuur te spelen en de seizoenen te ervaren.

‘Op avontuur naar het binnenste buiten’
Niet te missen zijn dan ook de wandelingen door het park onder leiding van landschapsarchitect Thomas Janssen. Hij neemt je graag mee ‘op avontuur naar het binnenste buiten’.

We hopen dat je aan het eind van het bezoek net zo enthousiast bent over de bouw én over Geerpark als wij zijn!

NB: het aantal openbare parkeerplaatsen is beperkt. Het vriendelijk verzoek deze te gebruiken en rekening te houden met de omwonenden.

Kom langs!

Wanneer:
Zaterdag 17 juni 2023 van 10:00 – 14:00 uur

Waar:
Bouwplaats Nieuwe Morgen fase 1 en
in unit in het park van Geerpark in Vlijmen

Geerpark in Vlijmen

In het hart van de populaire, landelijke en energiezuinige wijk Geerpark, op maar 10 minuten van Den Bosch bouwt Janssen de Jong Bouw sinds 2016 duurzame woningen voor Geerpark BV (een samenwerking tussen Janssen de Jong Projectontwikkeling en Hendriks Coppelmans Ontwikkeling) en wooncorporatie Woonveste.

Geerpark in Vlijmen is een van de duurzaamste wijken in Nederland en in alle opzichten groen. Hier is ruimte voor de natuur en biodiversiteit en de woningen zijn gebouwd met duurzame, eerlijke materialen. Wonen in Geerpark is 100% duurzaam en elektrisch, mét Nul-Op-de-Meter en daarmee zónder energierekening. De woningen zijn goed geïsoleerd en wekken zelf energie op met de zonnepanelen op het dak. Zo profiteren de bewoners van lage energielasten en kunnen energiezuinig, comfortabel en betaalbaar wonen.

De wijk is een gevarieerde mix van hoek- en tussenwoningen, twee-onder-een-kap, patiowoningen, vrijstaande woningen en woningen voor eenpersoonshuishoudens. De woningontwerpen vormen een eigentijdse vertaling van de architectuurstijlen oud-Hollands en jaren 30.

Geerpark Vlijmen wordt in 4 fases ontwikkeld en gebouwd. In het laatste te ontwikkelen deelgebied Nieuwe Morgen heeft Geerpark BV in totaal 147 woningen ontwikkeld: 24 zelfbouwkavels, 80 koopwoningen en 43 sociale huurwoningen voor Woonveste.

Nieuwe Morgen fase 1

Eind 2022 zijn wij in Nieuwe Morgen gestart met de bouw van fase 1, bestaande uit 37 huurwoningen voor Woonveste en 38 koopwoningen (8 twee-onder-één-kapwoningen (waarvan 2 levensloopbestendig), 20 hoek- en tussenwoningen en 10 parkwoningen). De bouwplaats hiervan is tijdens de Dag van de Bouw geopend voor publiek. De woningen worden naar verwachting eind 2023 opgeleverd.