Wat is uw visie op het wonen van de toekomst?

Als ontwikkelende bouwer zijn we ons dagelijks bewust van onze rol in het wonen en werken van morgen. Welke eisen stellen gebruikers? Hoe geven we passende antwoorden op de steeds hoger wordende duurzaamheidsopgave? Hoe ziet de woning van de toekomst eruit?

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan een hoogwaardig concept voor het ontwerpen, bouwen én onderhouden van ‘Nul op de Meter’-woningen. Hierbij werken een aantal dochters van de Janssen de Jong Groep (Projectontwikkeling, Bouw en OnderhoudPlus) intensief samen. Tijdens de vastgoedbeurs Provada 2017 ontvingen we hiervoor als eerste in Nederland het NOM-keur voor een nieuwbouw propositie.

Op zoek naar identiteit

Het moment is nu aangebroken om op zoek te gaan naar een herkenbare identiteit van ons NOM Nieuwbouwconcept. En dit willen we graag doen met behulp van de inzichten van onze opdrachtgevers.
Daarom hebben we vanmiddag op ons kantoor in Son, en komende maandag in Utrecht, het klantenpanel ‘Wonen van de toekomst’ georganiseerd:

Onder de bezielende leiding van panelleiders Harm Wevers (WPG Research) en Dennis Hoftijzer (Frappant) en onder het genot van een duurzame lunch, vragen we een select gezelschap vertegenwoordigers van woningbouwcorporaties, beleggers, gemeenten en makelaars naar hun visie op het wonen en werken van de toekomst.
Alle verschillende inzichten verzamelen we en zullen we gebruiken om onze rol in de duurzaamheidsopgave zo goed mogelijk te kunnen vervullen!

Meer weten?

Wordt vervolgd…