Enthousiastere klanten dan Margo en Louis van Amelsfort zijn nauwelijks denkbaar. Sinds november 2020 bewoont het echtpaar een van de 20 nieuwe levensloopbestendige bungalows die Janssen de Jong Projectontwikkeling ontwikkelde en Janssen de Jong Bouw realiseerde in de wijk Hartje de Lanen in Rosmalen. “We zijn dik en dik tevreden. Zowel over het huis, als over de plek, de buurt en de aannemer.”

Louis van Amelsfort (66) is zojuist gepensioneerd als technical consultant. Hij vertelt: “Omdat we een dagje ouder worden, gingen we op zoek naar een gelijkvloerse woning. Op internet kwam ik bij toeval dit project tegen. Een buitenkans, want bungalows worden nog maar zelden gebouwd. Een dag later kregen we te horen dat we waren ingeloot. We schrokken ons rot. En wat waren we blij!” En blij zijn de Van Amelsforts meer dan een jaar later nog steeds. “Het huis is perfect voor ons en dat geldt ook voor de buurt en de omgeving.”

Niets dan lof ook over de begeleiding door Janssen de Jong Bouw. “Onze kopersbegeleidster Jolien van den Heuvel was ontzettend vriendelijk en heeft ons uitstekend door het hele proces geholpen. Ook kwam ze met goede tips en ideeën. En tijdens de bouw zijn we prima geholpen door uitvoerder Joris Kerkhof en zijn team. Alle zaken die we tegenkwamen, werden helemaal opgelost. Janssen de Jong Bouw is echt een goede, fijne aannemer om mee te werken. We wonen hier fantastisch. Echt geweldig!”

We zijn dik en dik tevreden. Zowel over het huis, als over de plek, de buurt en de aannemer.

Margo en Louis van Amelsfort

kopers levensloopbestendige woning in Hartje de Lanen, Rosmalen

Hartje de Lanen is de groenste woonbuurt in de geliefde wijk de Groote Wielen (Rosmalen). De bijzondere ligging tussen het groen en het water vormt de inspiratiebron voor de inrichting van De Lanen. De 20 levensloopbestendige woningen zijn modern en ruim van opzet. Kenmerkend is het gevarieerde straatbeeld met verschillende kleuren gevelsteen, houten gevelbekleding en moderne accenten in de dakkapellen. De woningen zijn gasloos, duurzaam en comfortabel.

Kijk hier voor meer informatie over Hartje de Lanen.