Op 1 mei start Judith Doorn als Manager Duurzaamheid voor Janssen de Jong Bouw, Van Zanten Bouw, Janssen de Jong OnderhoudPlus en PHCH. Met haar jarenlange ervaring in het ondersteunen van bouwteams op het gebied van duurzaamheid, zal zij een belangrijke rol spelen in het realiseren van onze ambitie om de meest impactvolle, circulaire bouwer te worden. Naast haar centrale rol in deze organisaties, zal zij ook de verbinding leggen met de dochterbedrijven van JAJO, zodat we gezamenlijk onze missie kunnen verwezenlijken en de cirkel kunnen sluiten.

Judith: “Alweer 15 jaar geleden ben ik mij steeds meer gaan focussen op duurzaamheid binnen de bouw. Mijn passie voor duurzaamheid is niet alleen een carrièrekeuze, maar een levensstijl. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis en ervaring te delen en samen met mijn nieuwe collega’s te werken aan een betere wereld.”

We wensen Judith veel succes in haar nieuwe rol en kijken uit naar de positieve veranderingen die ze zal bijdragen aan ons bedrijf en de maatschappij.

Judith is bereikbaar op 06 – 458 209 96 of via j.doorn@jajo.com.