“Nederland is niet af, de Bouw maakt het”*
Zaterdag 2 juni vindt de Dag van de Bouw plaats. Janssen de Jong verwelkomt tussen 12:00 – 16:00 uur het publiek om een kijkje te nemen op de bouwplaats van de 14 woningen in plan Helmusweg te Hout-Blerick (Hagelkruis – In het veld).

Dag van de Bouw

Op de Dag van de Bouw willen bouw- en infrabedrijven de trots van de sector over het werk delen met het publiek. Van huis tot school, van ziekenhuis tot kantoor, van weg tot tunnel, van brug tot viaduct: door bouw- en infrabedrijven gemaakt én onderhouden. Nederland is niet af. De Bouw maakt het!*

Plan Helmusweg

Plan Helmusweg ligt op loopafstand van Hout-Blerick en grenst aan het gemeenschapshuis Zalzershaof. Met de gemakken van het centrum van Blerick en Venlo om de hoek, is het ideaal wonen op deze locatie.

Voormalig tuinderskassen gebied

Het college van B&W gaf in 2008 groen licht voor het verder uitwerken van de bouwplannen aan de Helmusweg te Hout-Blerick. De voormalige tuinderskassen zijn voorafgaand aangekocht en gesloopt. Op deze mooie locatie is inmiddels een aantrekkelijke woonwijk ontstaan met een gevarieerde mix aan woningen; levensloopbestendige woningen, starterswoningen, twee-onder-een-kap-woningen, vrijstaand geschakelde woningen en bouwkavels. Een gewilde wijk voor jong en oud.

Het geluk van onbezorgd wonen – Let’s build happiness

Janssen de Jong bouwt aan geluk. Onze woningen zijn hoogwaardig geïsoleerd en duurzaam gebouwd met de modernste technologieën. Daarnaast kunnen toekomstige bewoners extra comfort opties kiezen om van hun woning een droomhuis te maken. De 14 woningen in dit plan zijn dan ook luxe uitgevoerd en hebben ieder een eigen karakter.

Het totale nieuwbouwplan, zowel de woningen alsook de infrastructuur, is ontwikkeld door Zuidgrond B.V., een samenwerking tussen BPD Ontwikkeling en zusterbedrijf Janssen de Jong Projectontwikkeling.

Voor meer informatie: