Op 21 september 2022 hebben Mark van Doorn namens Geerpark BV en Eric van den Einden van Woonveste een overeenkomst getekend voor de ontwikkeling en realisatie van 37 huurwoningen in de wijk Geerpark te Vlijmen. De woningen bevinden zich in het plandeel Nieuwe Morgen en worden samen met 38 koopwoningen in één bouwstroom gerealiseerd. De bouw is in handen van Janssen de Jong Bouw en start eind 2022.

Alle woningen zijn gasloos en nul-op-de-meter en hebben een modern-landelijke uitstraling. Er komen twee-onder-een-kapwoningen, rij- en hoekwoningen, parkwoningen en levensloopbestendige woningen. De vergunningaanvraag loopt inmiddels en de geplande oplevering is eind 2023/begin 2024.

Geerpark: duurzaam wonen
Geerpark in Vlijmen is een van de duurzaamste wijken in Nederland en in alle opzichten groen. Hier is ruimte voor de natuur en biodiversiteit en de woningen zijn gebouwd met duurzame, eerlijke materialen. Wonen in Geerpark is 100% duurzaam en elektrisch, mét Nul-Op-de-Meter en daarmee zónder energierekening. De woningen zijn goed geïsoleerd en wekken zelf energie op met de zonnepanelen op het dak. Zo profiteren de bewoners van energiezuinig en comfortabel wonen.

Geerpark BV is een samenwerking tussen Janssen de Jong Projectontwikkeling en Hendriks Coppelmans. Janssen de Jong Bouw is sinds 2018 betrokken als bouwpartner van Geerpark BV en heeft inmiddels al 92 duurzame woningen in opdracht van Geerpark BV gebouwd.