Benieuwd hoe de bouw werkt?! Op zaterdag 15 juni stelt Janssen de Jong Bouw de bouwplaatsen van 3 projecten open voor de Dag van de Bouw. Normaal gesproken is het voor bezoekers niet mogelijk om de bouwplaats te bezoeken, maar op zaterdag 15 juni nodigen we geïnteresseerden van harte uit in Heeze, Kaatsheuvel en Venray. Toegang is natuurlijk gratis en er valt een hoop te beleven voor jong en oud.

De Dag van de Bouw stelt bezoekers in staat om te ervaren hoe het er in de bouw aan toe gaat. Middels een rondleiding op de bouwplaats gunnen we iedereen een unieke kijk achter de bouwhekken. Collega’s van Janssen de Jong Bouw zullen tijdens deze dag klaar staan om bezoekers te ontvangen, rond te leiden en vragen te beantwoorden over het project. Op de projecten in Heeze en Kaatsheuvel wordt er speciaal voor de kinderen een opblaaskussen geplaatst, zodat ook de kleinsten een leuke tijd hebben.

Nieuwbouw Schaversvelden (De Bulders), Heeze

In maart 2019 begon Janssen de Jong Bouw Zuid in opdracht van Janssen de Jong Projectontwikkeling met de bouw van de eerste 30 woningen in De Bulders. Het betreft plan Schaversvelden fase 1, bestaande uit 14 tussenwoningen, 8 hoekwoningen en 6 twee-onder-één-kapwoningen.

Schaversvelden fase 2 betreft 10 stijlvolle twee-onder-één-kapwoningen. Het zijn royale woningen met gunstig gelegen ruime kavels met zuid en zuidwest georiënteerde achtertuinen. Daarnaast worden alle woningen gasloos uitgevoerd. De mix tussen binnen- en buitenruimte is optimaal! Lees meer…

Nieuwbouw 24 appartementen, Kaatsheuvel

Eerder bouwde Janssen de Jong Bouw in het plan Nieuwe Vaert in Kaatsheuvel al 72 eigentijdse woningen voor jong en oud. Inmiddels is ook begonnen aan de bouw van Ecclesie, 2 appartementencomplexen van in totaal 24 appartementen. Deze appartementencomplexen worden aan weerszijden van de Sint Jozefkerk aan het Wilhelminaplein gebouwd. Lees meer…

Vernieuwbouw 120 appartementen, Venray

Dit jaar renoveert Janssen de Jong OnderhoudPlus 120 appartementen in Venray. Op het werk krijg je een unieke kijk achter de schermen van dit grote renovatietraject.

Wooncorporatie Wonen Limburg hecht waarde aan gezond en veilig wonen van hun huurders. De komende jaren willen zij hun woongebouwen energetisch met minimaal 2 labels verbeteren met een maximum van label B. Ieder jaar plannen zij daarom groot onderhoud aan hun woningbezit. Lees meer…

De Dag van de Bouw

De Dag van de Bouw is een initiatief van Bouwend Nederland, Aannemersfederatie Nederland Bouw en Infra, Dag van de Architectuur, Techniek Nederland en VNconstructeurs. Eén keer per jaar stellen aangesloten leden hun mooiste en meest bijzondere bouwplaatsen open, zodat het Nederlandse publiek met eigen ogen kan zien wat de bouw mogelijk maakt. Vorig jaar trok de Dag van de Bouw meer dan 71.000 bezoekers.

Kijk voor meer informatie over de Dag van de Bouw en de meer dan honderd andere opengestelde bouwplaatsen in heel Nederland op www.dagvandebouw.nl.