Bij Janssen de Jong Bouw staat de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten, leveranciers en de rest van Nederland voorop. Uw en onze gezondheid is voor ons van het grootste belang. Behalve dat wij de richtlijnen vanuit het RIVM en het kabinet volgen met betrekking tot het coronavirus (COVID-19) hebben wij een aantal aanvullende maatregelen genomen. In onderstaand bericht informeren we u graag over de door ons genomen maatregelen.

Thuiswerken

Indien de functie het toestaat werkt kantoorpersoneel tot 6 april vanuit huis. Collega’s die wel op kantoor aanwezig moeten zijn omdat sprake is van een dringende, relevante reden of dat zij anders hun werkzaamheden niet kunnen uitvoeren blijven op gepaste afstand van elkaar. Indien collega’s last hebben van milde klachten, zoals neusverkoudheid, koorts, hoesten en last van de luchtwegen, blijven zij sowieso thuis.

Geen grote bijeenkomsten

Dagelijks vinden er vele afspraken plaats binnen en buiten onze bouwplaatsen en kantoren. Tijdelijk is het niet toegestaan om overleggen met meer dan vijf personen te bezoeken. Om afspraken zoveel mogelijk door te laten gaan in verband met de continuïteit van onze projecten wordt gebruikgemaakt van digitale oplossingen.

Deze maatregel betekent dat er voorlopig ook geen festiviteiten plaatsvinden op de bouwplaats, denk hierbij aan een start-bouw- of hoogste punt-viering.

Onderhoudswerkzaamheden

De werkzaamheden gaan, in goed overleg met bewoners en klanten, zoveel mogelijk gewoon door. Hierbij volgen we de richtlijnen van het RIVM. Wanneer monteurs niet veilig kunnen werken door de gezondheidstoestand van bewoners, wordt in overleg een oplossing gezocht.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact op met uw contactpersoon binnen Janssen de Jong Bouw of mail naar info.eindhoven@bouw.jajo.com.