Er is weer een mijlpaal bereikt in Geerpark Vlijmen. Op de stralend zonnige woensdag 31 maart ontvingen de gelukkige kopers Demi en Lysanne de sleutel van Tony van Riel, Kwaliteitsinspecteur van Janssen de Jong Bouw Zuid. In deze afrondende fase 4 staan 24 koopwoningen met zowel hoek- als tussenwoningen maar ook twee-onder-één-kapwoningen en één riante vrijstaande woning aan het park. Allemaal uiterst duurzaam, voorzien van een bodemwarmtepomp en zonnepanelen om ze nul-op-de-meter te maken. Nu Janssen de Jong Bouw de laatste woning in fase 4 opgeleverd heeft, is deelgebied Goede Morgen helemaal afgerond.

In totaal zijn hier sinds 2017 door de Geerpark BV (Janssen de Jong en Hendriks Coppelmans) maar liefst 206 koop- en huurwoningen gerealiseerd. Bijzonder: ze zijn allemaal nul-op-de-meter. Regionaal loopt Geerpark daarmee voorop in duurzame woningbouw, een ambitie waar Gemeente Heusden en Woonveste de inspirators van zijn. Het bouwtempo blijft er in Geerpark voorlopig goed in zitten. Er wordt volop gebouwd in Tot Morgen en dit voorjaar komt er weer nieuw woningaanbod aan.

Laatste van 206 nul-op-de-meterwoningen is klaar

 

Aandacht voor duurzaamheid én architectuur
De 126 koop- en 67 huurwoningen in Goede Morgen wekken net zoveel energie op als ze verbruiken, maar er is ook veel aandacht besteed aan het uiterlijk (Oudhollandse stijl/jaren 30-architectuur). Dat levert een prachtig plaatje op dat letterlijk weerspiegelt in de Waterslinger, die overal door de wijk kronkelt. Hier gaan de nieuwste bewoners zich vast en zeker thuis voelen!

 

De woningen weerspiegelen prachtig in de Waterslinger die door de wijk kronkelt.