ModuFair is het nieuwe woningbouwconcept van Janssen de Jong Bouw. Met acht zekerheden willen we iedere corporatie, belegger en projectontwikkelaar blij maken. Het real time uitrekenen van de kosten van een bouwproject met de ModuFair Calculator en het aanpassen van de woningen aan de wensen van de klant is voortaan net zo makkelijk als het customizen van een sneaker.

Techniek versus emotie

ModuFair maakt gebruik van geprefabriceerde elementen. Op basis van BIM-modellen met keuzemogelijkheden wordt een woning snel en efficiënt opgebouwd en tegen een concurrerende prijs. De fundering van ModuFair zit echter in de emotie, niet de techniek. “Klantgerichtheid zit in ons DNA”, vertelt Louis Camps, directeur cluster Wonen. “ModuFair bouwen is bouwen op een manier die aansluit bij de wensen van investeerder tot bewoner. Het juiste gevoel, onderbouwd door kennis, inzicht en acht zekerheden. Ons credo is niet voor niets ‘Let’s build happiness’. Het is een slogan die staat voor het achterlaten van een goed gevoel.”

Acht zekerheden

De kosten en planning zijn volledig onder controle, de bewoner is verzekerd van nul opleverpunten, geen meerwerk en krijgt 90 dagen na start bouw de sleutel in handen. Opdrachtgevers zien met de ModuFair calculator direct wat de aanneemsom van een project is. Ook voor de koper of huurder is het proces gedigitaliseerd. Ze geven hun keuzes aan in de ModuFair woningconfigurator, de bewonerskeuzes worden realtime verwerkt in BIM-modellen en zichtbaar in de totaalprijs. Als de keuzes definitief zijn gemaakt is de woning vergunningsgereed. Zo voorkomt ModuFair kostbaar tijdverlies. ModuFair is duurzaam met meetbare circulariteit en er wordt ingezet op social return. Tot slot is er de zekerheid van tevredenheid na oplevering: met de garantie dat de woning 10 jaar onderhoudsvrij is.

Klanttevredenheid

Met ModuFair werkt Janssen de Jong Bouw proactief aan klanttevredenheid. Camps: “We lopen daarom graag op de zaken vooruit: met deze 8 zekerheden bieden we vooraf oplossingen. Zo voorkomen we onvoorziene verrassingen achteraf en bouwen we toekomstbestendig, efficiënt en vooral: voor een tevreden klant.”

Zien hoe uw eigen bouwproject uit de ModuFair Calculator rolt? Bekijk modufair.nl.