Het is ‘De week van de loopbaan’. Voor ons is dat een mooie aanleiding om de spotlights te richten op onze stagiaires en leerlingen. Deze jonge generatie deelt ons enthousiasme voor de bouw en heeft gekozen voor een loopbaan in die richting. En daar helpen wij ze graag bij.

Onder andere door medewerkers een opleiding tot leermeester te laten volgen. Zo leren ook wij hoe we de leerlingen het beste kunnen begeleiden om een goede vakman of vakvrouw te worden. Onze stagiaires geven we zo veel mogelijk een eigen rol in het bouwproces. Op deze manier betrekken wij, zowel op kantoor als op de bouwplaats, met veel plezier de leerlingen en stagiaires bij onze dagelijkse werkzaamheden.

We hechten veel waarde aan de samenwerking met opleidingsinstituten als RTC Hardenberg, Bouwschool Twente en Bouwmensen die ons enthousiaste en leergierige leerlingen aanreiken. Bij deze opleidingen gaan theorie en praktijk hand in hand. Zij verzorgen de opleiding en wij begeleiden deze jongens en meiden in de praktijk.

Ook werken we graag samen met verschillende scholen in de regio om mooie stageplaatsen te creëren voor hun leerlingen. Of het nu gaat om een leerling uit het praktisch onderwijs die de bouw in wil of een HBO leerling die graag projectleider wil worden. Wij helpen ze graag verder in hun loopbaan en hopen natuurlijk dat ze zich helemaal thuis voelen in onze informele werksfeer.

Op verschillende bouwplaatsen en kantoren van Janssen de Jong Bouw zijn onder andere deze toppers het vak aan het leren:

We wensen jullie veel leerplezier!