’thuis tekent vandaag een samenwerkingsovereenkomst met 3 onderhoudspartners die voortaan bijna  alle werkzaamheden dagelijks onderhoud uitvoeren voor ’thuis. Het gaat om KnaapenGroep, OnderhoudPlus en Groenen Bouw en Onderhoud. Samen met ’thuis vormen zij een keten waarbij de huurder centraal staat.

Doorvragen en direct oplossen
Bij het uitvoeren van dagelijkse onderhoud werkzaamheden werken we vanaf 1 april op een nieuwe manier. Er is daarbij uitgegaan van de huurder, deze kan reparatieverzoeken eenvoudig melden waarbij meteen een afspraak gepland wordt. Een afspraak plannen we voortaan in overleg met de huurder rechtstreeks in de agenda van een van de ketenpartners. Het maken van afspraken gaat sneller en het is gemakkelijk voor de huurder die direct weet wanneer de werkzaamheden uitgevoerd worden.

Ook zorgen we ervoor dat werkzaamheden zoveel als mogelijk in één keer goed worden uitgevoerd. Als een huurder belt voor onderhoud aan zijn woning, vragen we daarom goed door. We willen weten of er naast dit ene verzoek nog andere werkzaamheden nodig zijn. Dan plannen we dat direct in. Ook de ketenpartners werken op deze manier als zij in een woning zijn voor onderhoud, doorvragen en direct oplossen.

Woonstichting ’thuis
’thuis staat dichtbij de huurders en het bieden van betaalbare woningen staat centraal. Dat begint met een kwalitatief goede en betaalbare woning, in een omgeving die past bij onze klanten. Goed wonen is niet voor iedereen hetzelfde. We vinden het daarom belangrijk om onze klanten keuzes te bieden. Dit doen wij in de gemeenten Son en Breugel, Best, Eindhoven, Veldhoven en Waalre.

Kijk voor meer informatie op www.mijn-thuis.nl

KnaapenGroep
Wij zijn een multidisciplinair renovatiebedrijf, met voornamelijk woningcorporaties als opdrachtgever. We hebben een bijzondere kijk op renoveren. Want anders dan u van een aannemer verwacht, bouwen wij niet alleen met stenen en cement. We renoveren fysiek én sociaal en investeren in een betere toekomst voor de bewoners van een wijk. KnaapenGroep voert voor ’thuis dagelijks onderhoud werkzaamheden in Best en Son en Breugel uit.

Kijk voor meer informatie op www.knaapen.nl

OnderhoudPlus
OnderhoudPlus is dé service en onderhoudsafdeling van Janssen de Jong Bouw. We  bouwen, verbouwen, onderhouden, renoveren en beheren gebouwen in de ruimste zin van het woord en werken vanuit de visie dat we samen met de klant de beste oplossing willen realiseren. OnderhoudPlus voert voor ’thuis dagelijks onderhoud werkzaamheden in Veldhoven en Waalre uit

Kijk voor meer informatie op www.onderhoudplus.nl

Groenen Bouw en Onderhoud
Groenen Bouw & Onderhoud staat al meer als 85 jaar bekend als middelgrote bouwonderneming in de regio zuidoost Nederland. Met eigen vaklieden in diversen disciplines, en een vaste, betrouwbare kring onderaannemers, leggen wij ons toe op Dagelijks Onderhoud, renovatie en Nieuwbouw Projecten. Groenen Bouw en Onderhoud voert voor ’thuis dagelijks onderhoud werkzaamheden in Eindhoven uit.

Kijk voor meer informatie op www.groenen-bouw.nl

Contactpersoon Onderhoudplus:
Hans Janssen – h.janssen@onderhoudplus.nl – tel 088 355 93 88.