SPEE Architecten, Loop Development en Janssen de Jong Bouw hebben de handen ineengeslagen om mee te bouwen aan een duurzamer Nederland. Hiertoe hebben de partners het Houtwijs platform opgericht. Houtwijs ontwerpt, ontwikkelt en bouwt met toekomstbestendige CLT-houtbouw systemen en staat voor een ongekend ruime ervaring, expertise en ontwikkelkracht in duurzame woningbouw.

Over de partners achter Houtwijs:
SPEE architecten is sinds 2006 gespecialiseerd in het realiseren van duurzame en gezonde gebouwen, die energieneutraal, biobased en circulair zijn. SPEE architecten geldt als een van de grote kennisdragers op het vlak van modulaire CLT-houtbouw in Nederland.

Loop Development kan bogen op ruim 25 jaar expertise in projectontwikkeling van grote gebiedsontwikkelingen en individuele projecten met een focus op duurzaamheid en energie neutrale woningbouw.

Janssen de Jong Bouw (een JAJO onderneming) zet groot in op nieuwe manieren van bouwen vanuit een krachtige circulariteitsambitie. Janssen de Jong Bouw is een innovator in bouwend Nederland die ook met eigen systemen zoals ModuFair furore maakt in de woningbouw.

Meer informatie over onze duurzame samenwerking is te vinden op de website van Houtwijs.