Op een markante plek in de Zevenaarse binnenstad worden 18 royale appartementen en 2 penthouses gerealiseerd. Op de plek waar ooit burgemeesters en wethouders de stad bestuurden bouwt Janssen de Jong Bouw aan het Oude Raadhuys.

De 20 appartementen tellen twee of drie slaapkamers en de ruime balkons bieden een mooi uitzicht over het Raadhuisplein, het Freulebos of de beschutte binnentuin. De woningen worden uitgerust met een comfortsysteem dat op een duurzame manier energie opwekt om de woningen te verwarmen of te koelen. Omdat de woningen zeer goed geïsoleerd zullen worden is voor de verwarming en verkoeling maar weinig extra energie nodig. Dit werkt kostenbesparend en comfortabel. Het complex wordt voorzien van een ondergrondse parkeergarage.

Onderstaande impressie geeft een beeld van het penthouse.

Een belangrijk onderdeel van het project is het verbouwen en weer in oude glorie herstellen van de oude raadzaal. In deze raadzaal wordt een horeca invulling van ca. 435 m2 gehuisvest. Daarnaast gaat het complex ruimte bieden aan ca. 1.400m2 winkelruimte beschikbaar in units vanaf 150 m2.

De verkoop van de woningen start medio februari en in mei zullen de bouwwerkzaamheden aanvangen.

Kijk voor meer informatie over dit project op hetouderaadhuys.nl.