Op maandag 12 december toastte wethouder Prinsse van Gemeente Hardenberg-Ommen samen met directeur Ron Wolbert en de bijna 100 gasten op de nieuwe vestiging in Hardenberg. Vorig jaar nam Janssen de Jong Bouw het bedrijf Van Dijk Bouw over. Met het Open Huis wil het bedrijf een frisse start maken in Hardenberg. Met hetzelfde gedreven team en dezelfde belangen, namelijk actief aanwezig zijn in de Hardenbergse gemeenschap en lokaal van betekenis kunnen zijn bij toekomstige ontwikkelingen.

Gevoel van trots overbrengen
Tijdens het feestelijke Open Huis in het nieuwe pand aan de Kollergang 1 in Hardenberg werd er met opdrachtgevers en samenwerkingspartners het glas geheven op de nieuwe locatie. Bewust is gekozen voor een informeel Open Huis in plaats van een officiële opening. Op onze eigen bescheiden wijze willen we vooral graag ons gevoel van trots op het nieuwe pand overbrengen. Dit sluit overigens ook weer goed aan bij de Hardenbergse slogan ‘De kracht van gewoon doen’.

Een kansrijke regio, mooie opdrachtgevers en een gedreven team
Ron Wolbert, directeur Janssen de Jong Bouw, geeft aan om verschillende redenen blij te zijn met de overname van Van Dijk Bouw in oktober 2015: “De kansrijke regio; de mooie opdrachtgevers en het vertrouwen dat we inmiddels van hen mogen ervaren; een sterk onderhoudsbedrijf waardoor we grotere landelijke dekking krijgen; de Timmerfabriek, welke naadloos past bij ons renovatiePlus concept en last but not least; de enorm gedreven en veerkrachtige club mensen. Met de nieuwe locatie maken we een frisse start in Hardenberg.” Een kleine primeur wordt nog gegeven. Ook de Timmerfabriek gaat verhuizen naar een nieuwe locatie, op steenworp afstand van de Kollergang, en zal verder gaan onder de naam Hardenberg PrefabPlus.

Betrokken bij Hardenbergse gemeenschap
Wethouder Prinsse: “De markt trekt zichtbaar aan, we zijn dus blij om weer een grote aannemer in ons midden te hebben. Janssen de Jong laat op veel manieren zien, dat ze betrokken zijn bij de Hardenbergse gemeenschap. Dat is een goed signaal. Ik wens hen samen met alle partners een geweldige toekomst.”