De bouw van 15 woningen in nieuwbouwwijk Neeldervelt te Roermond is gestart. Dit werd op dinsdag 19 oktober jl. gevierd met de toekomstige bewoners. Wethouder Rens Evers van gemeente Roermond heette hen vol enthousiasme welkom en gaf aan blij te zijn met de mooie woonwijk Neeldervelt in het stadsdeel Maasniel. Vervolgens heeft hij samen met de toekomstige bewoners een tijdscapsule ingegraven, met daarin hun persoonlijke boodschap en wensen voor de toekomst.

In deze vierde fase van nieuwbouwproject Neeldervelt worden 15 riante vrijstaande villa’s gerealiseerd, bestaande uit drie ontwerpen van Ruud Rats van architectenbureau Boosten Rats. Begin dit jaar zijn de woningen in verkoop gegaan en ze zijn op twee na allemaal verkocht. Het project wordt ontwikkeld door Janssen de Jong Projectontwikkeling en Janssen de Jong Bouw Zuid is verantwoordelijk voor de realisatie.

Over Neeldervelt
Neeldervelt is een aantrekkelijke woonwijk in het stadsdeel Maasniel aan de noordoostzijde van Roermond. De vele voorzieningen in en rondom Neeldervelt bieden een uitstekende leefomgeving voor een breed publiek met alles in de buurt. Binnen het plangebied van ruim 10 hectare worden de komende jaren in totaal ongeveer 200 woningen gebouwd, waarvan diverse woningen inmiddels naar volle tevredenheid zijn opgeleverd. De nieuwbouwwoningen bieden veel ruimte in en om het huis en zijn daarnaast duurzaam ontworpen, zodat bewoners nu én in de toekomst comfortabel en zorgeloos kunnen leven en wonen. Neeldervelt is een ruim opgezette woonwijk met veel groen en royale kavels.