Energieneutraal wonen

NOM-Woning
Duurzaamheid staat de laatste jaren wereldwijd hoog op de agenda, zo ook bij Janssen de Jong Groep. Gezien de sterk groeiende vraag naar duurzame woningen hebben dochterbedrijven Janssen de Jong Projectontwikkeling, Janssen de Jong Bouw en OnderhoudPlus begin 2017 de handen ineen geslagen en een kopgroep gevormd om een duurzaamheidspropositie te creëren: de ToPlan NOM-woningen. Een NOM-woning is een Nul-op-de-Meter woning die evenveel energie (stroom) opwekt als zij verbruikt. Het is een All-Electric woning zonder gasaansluiting.

Leverantiegarantie
Janssen de Jong ontwikkelt, realiseert en onderhoudt ten minste 10 jaar lang gedurende de exploitatie deze NOM-woningen. Natuurlijk zijn langere termijnen van 15 of 25 jaar ook mogelijk, dit is aan te passen aan de wens van de klant. Door een geïntegreerd monitoringsysteem heeft de eigenaar van de NOM/woning 24/7 inzage in het energie verbruik én gedurende 10 jaar een gegarandeerde energiebundel.

Variatie en flexibiliteit
Net als bij onze conceptmatige ToPlan woning, is het ook mogelijk om de NOM-woning naar eigen smaak  samen te stellen. Door middel van een keuze matrix heeft de opdrachtgever de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende installatieconcepten op het gebied van ventilatie, warmteafgifte, warmtapwater en energieopwekking.
Om te komen tot een optimaal duurzaam ontwerp met lage onderhoudskosten en gebruikersgemak wordt als eerste gekozen voor een goed geïsoleerde schil van de woning alvorens de installaties gekozen worden want: “isoleren gaat voor installeren”!

NOM-Keur
Janssen de Jong Groep is lid van de landelijke organisatie De Stroomversnelling. Binnen dit netwerk werken diverse partijen uit de bouwsector samen  aan de NOM-woningen in de Nederlandse koop- en huurwoningensector.

Tijdens de Provada, Nederlands grootste Vastgoedbeurs, heeft Janssen de Jong Groep als éérste in Nederland het NOM-keurcertificaat mogen ontvangen voor onze ToPlan NOM-woningen. Dit keurmerk biedt opdrachtgevers zekerheid over de prestaties, het gebruik van het product en de belevingswaarde van de gebruiker van de NOM woning. Het moge duidelijk zijn: Janssen de Jong mag trots zijn op onze innovatieve Nul-Op-De-Meter woningen! Een pluim voor de ontwikkelaars: de kopgroep van Janssen de Jong Projectontwikkeling, Janssen de Jong Bouw en Janssen de Jong OnderhoudPlus!

Klik op de afbeelding voor meer info over dit project

Bouwen aan een duurzame toekomst is waar ik voor sta!

Maikel Walraven – Commercieel Manager OnderhoudPlus

Deze website maakt gebruik van cookies om de werking en beleving te optimaliseren.  meer informatie